Selasa, 8 Mei 2012

Terima Kasih FIXI

.
ok kembali memblogkan diri aku dipagi hari ini ... hahahah ehhh kenapa tetiba aku berterima kasih pada FIXI ... dan jawapan dia ialah kerana Contest Buku FIXI ke Jakarta ... walaupun actually aku dah dapat calling ni last Sunday ... tapi aku masih ala ala berada dalam alam mimpi vollehhhh :D

so now ... ini dia video official yang telah diupload oleh mereka ... ;)



heheheheh wow ... ini Bukan Cobaan, Ini Benar Benar Kejadian ... dan bukan panggilan hangit ok ... apa apa pun kat sini aku nak ucapkan ribuan TERIMA KASIH kepada FIXI kerana sudi memilih aku sebagai pemenang ... terima kasih gak lahh pada si penulis Zombijaya ... Adib Zaini kerana telah pickup my name ... hihihihihih ;))

gitulahh akhirnya terjawab sudah ... so apa apa pun ... seperti biasa stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

4 ulasan:

layar_lara berkata...

muazam shah archer...:P

KeMatZ berkata...

ehhh motip ko tepek nama penuh aku ... choiiii

memang aku tak belikan ko FM ... hahahahha :P

midyx berkata...

untunglahhhh

KeMatZ berkata...

hihihihihi .... aku pun tak sangka beb ... tak sia sia aku follow novel dorang ...

apa apa pun thanx a lot to FIXI

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin