Khamis, 31 Mei 2012

Farewell TZ

.
siang tadi ... kitorang team IT & System AntaraBandar telah adakan satu majlis makan makan for our big boss nyer farewell Tuan Zuber ... :|

well finally our backup person tender juga akhirnya ... dammed apa nak buat ... terima dengan redha jer ... :( tak sure lahh lepas ni siapa yang bakal backup our team lagi ...

apa apa pun ... aku nak wish GoodLuck pada TZ and thanks a lot kerana selama ini membackup kitorang semua dalam hadapi kerja kerja harian ... nak mintak maap kalau ada salah dan silap and andai kata ada terlawan kata or tunjuk perasaan selama ini :P

apa apa pun JASA TUAN ZUBER AKAN DI KENANG SETIASA .... :D

*
terngiang ngiang kata kata akhir beliau ... kita lihat 6 month nanti ... ngiarkkkkkk :-SS

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

kimsalam kat brader ossem baju kotak2 tu ek...:D :P

6bulan lagi..???? gulppppp...!

KeMatZ berkata...

motip ... ko sampaikan sendiri bolehh hahahahha

apa yang ko gulpppp sangat ... time tu ko dah pindah bangunan dah :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin