Ahad, 19 Oktober 2008

Open House NDR...

.
Kembali continue berblog dengan topic open house.. almaklum masih lagi dalam minggu raya... heheheh... kira save gak kan... dan kali ni aku telah diinvite oleh NDR untuk hadir ke Open House nye di Kerinchi...

so aku plan gi sana ngan si Romie... so si Romie pickup aku coz after open house si NDR kitorang plan nak layan Kami da Concert... hehehehe... dan dan ajhe...

so sampai ajhe nengok rumah dah ada tetamu... member kerja si NDR.. so aku ngan romie buat hal sendiri ajhe... apa lagi melantak lahh kan.... nama pun raya... apa ye hidangan ye...

hemm... antara menu yang ada... Nasi Dagang.... bersama kari ikan.. kari ayam... serta arca nenas (betul ke nama dia ni... aku main hembus ajhe ni...) Laksa... Nasi Impit... Rendang Ayam... dan popiah... semua ni... hasil air tangan si NDR... betul ke.. ke order ajhe... hehehee...

but ada satu menu yang si NDR order... tapi aku tak plak snap gambar... heheheh nak tau apa... Poppiah Jati... ha ni katanya hasil air tangan Mama Nadia... kata si MessyManager yang hadir 30 minit kemudian... dan selaku merangkap supir untuk penghantaran poppiah itu... hehehe....

ni gambar aku main snap ajhe... antara tetamu yang hadir... memang agak ramai gak.. so around kul 4 lebih kot... tetamu pun makin ramai.. so kitorang pun minta diri dulu... heheheheh....

apa apa pun pada si NDR.... thanx 4 da invitation open house ko ye... masakan nasi dagang ko memang menyengat.. ingat nak Tapau... tapi memandangkan nak ke Konsert... jadi terpaksa lahh batalkan niat itu kan.. tak apa.. kata ko yang buat... next time ko lehh buat lagi kan... wakakkaka wah demand...

apa apa pun thanx ok NDR.... so nantikan next episode ok.. StayTuned...

TakSangkaYe...
.

4 ulasan:

MrYusSmile berkata...

ajak la aku lain kali g open house...
best tu..

KeMatZ berkata...

yek yek ajhe ko yus... nak ikut.. heheheh.... lagipun ni kenalan aku time involve dalam FC... heheheheh...

ndr berkata...

huh,,masih meragui aku yang masak,,marah nih,,,neway tq sebab sudi datang,,tahun depan insya allah klu ade rezeki lagi,,hehe

KeMatZ berkata...

NDR.... hehehehe... nanti ko buat lagi... buat ala ala gathering gitu... heheheheh tak pun celebrati deepavali.... heheheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin