Isnin, 20 Oktober 2008

Finally Habis Jua....

.
hemmm tadi sebelum aku kluar gi gathering raya... member aku.. sempat aku menghabiskan cerita One Litre Of Tears ni... hemm.. memang touching lahhh.... aku tak tipu... kalau aku duk focus... layan betul betul... sure lahhh leleh gak air mata ini...

bila dah habis layan.. aku duk mencari... youtube yang leh sharing dalam blog ni... antara music yang aku gemar... dan agak tersentuh gak perasaan ni.... bila aku dengar dan lihat clip ni... hemm...



hemmm... serius beb... touching... dalam citer ni pun banyak gak lehh belajar tentang kehidupan... hemmm.. macam macam aku duk fikir.. maklum lahh citer ni base on true story kan... hemmm.... kadang kadang aku duk fikir andai aku berada di tempat dia....

adakah aku setabah Gadis bernama AYA ini.???

hemmm.. ntahlahkan... skrang mungkin boleh cakap.. tapi bila hadapi mana kita tau kan... tapi apa apa pun aku bersyukur aku masih mampu berdiri sendiri di atas bumi ini... walaupun aku ni tidak lahh perfect sangat kan... ialah mana ada yang perfect dalam dunia ni kan.... apa yang penting kita bersyukur apa yang kita ada...

yang penting kita hargai masa masa yang kita hadapi skrang ini dengan kesyukuran dan kepuasan.... aku akan cuba spend my time untuk kepuasan diri sendiri... family dan rakan rakan... walaupun kalau difikirkan agak sukar untuk memuaskan hati semua.. xpecially rakan rakan.... kan... maklumlahh... adakalah kita terpaksa mengalah demi menjaga hati rakan rakan kita.. tapi hati kita siapa nak jaga...

hemmm.. alamak lari topic lah plak... but... apa apa pun... pada aku cerita ni memang benar benar memberi aku satu pengajaran yang berguna dalam menghadapi kehidupan ini.... senatiasa tabah walauapa jua rintangan yang dihadapi.....

so satu lagi clip yang aku nak share adalahhh ni.. ni pun pada aku touching gak... kalau aku duk layan.... sorang sorang... hehehehe....



so... kalau korang ada yang nak layan.. aku memang menyokong untuk korang layan... but sebelum layan.. sediakan tisu banyak banyak ok... tu pun kalau korang berperasaan.... kalau batu... memang lahh tak ada effect pada diri tu... hehehehhe.... ok... stayTuned for next episode...

TakSangkaYe...
.

7 ulasan:

ndr berkata...

wah terlebey promote sudah,,kan dah suh tengok awal2 tak moh,,,sedey kan citernye,,memang feel abih lah,,,dan bagi keinsafan betol tak???

HaZiFah berkata...

dh lama dh aku layan cter nih...mmg touching w/pn x sume epsd aku tgk ri tu....nih adaptation dr cter btl2 tau..kalo ko pasan tiap2 kali last cd/epsd ader gmbo org yg sbnr-nyer

KeMatZ berkata...

NDR... sebab citer ni touching sangat... heheheheh.... betul betul betul bak kata ipin... memang insaf lahh... ehehehhe

pza... yup ni citer benar... betul betul betul... ada gambar orang sebenar.... heheheheh.....

sukahati berkata...

lp nangis ker tgk citer neh?

KeMatZ berkata...

sue.... tak paham persoalan ko tu... but memang aku memang sedih time layan citer tu... hehehehe

messy berkata...

gue selaku empunya dvd berasa bangga n bertuah kerana berjaya menggugurkan byk air mata kawan2 gue...hahahahahha

KeMatZ berkata...

messy... ko memang lahhh... ehh ada lagi tak citer yang base on true story ni... hehehehe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin