Ahad, 5 Oktober 2008

Happy Birthday To My Family.....

.
hai... semua... dah lama plak rasanya blog ini menyepi kan.. hehehe almaklumlahhh cuti beraya... ngan blog blog turun cuti hoccay... heheheh... oleh kerana kesengalan melanda diri ini... kira hari ni aku gagah kan diri juga mengupdate blog ni...


so first citer.... nak citer pasal topic di atas tu... pasal celebrate bday dalam family aku... well.. actually dalam family aku memang ramai yang dilahirkan pada bulan 9.... so this year... memandangkan final puasa jatuh on 30hb... dan bersamaan plak dengan tarikh lahir ayahanda.... so kitorang adik beradik plan untuk... buat celebrate...

so kitorang telah membeli 2 kek untuk menyambut ulang tahun ini... tapi bukan hanya untuk ayahanda ajhe... turut dicelebrate kan ialahh ulang tahun bonda kitorang.. wah ayat.. bonda bagai... hehehhe.... serta abang angah aku.... dan anak buah aku si lydia... di mana birthday mereka ni semua on bulan september...

hemmm.... so gitulahh... di malam menjelang hari raya nyer event.... Selamat UlangTahun kepada Ayah.... yang ke 62tahun.... Ibu... yang ke 57tahun... Angah... yang ke 37tahun... dan Lydia yang ke 11tahun... semoga berbahagia selalu.. dan success dalam apa jua yang dilakukan.. semoga senantiasa sihat hendakNya....

settle ajhe makan makan kitorang apa lagi... terus main mercun bagai... wakakkaka... biasalahh kan.... adik beradik dah berkumpul... hehehehe so nanti kan next thread ok.... hehehhe... stayTune....

TakSangkaYe...
.

6 ulasan:

kunyeet berkata...

aik...pendeknye post...
mode raya lagi ek....hikhik...

KeMatZ berkata...

heheheh... apa nak buat...
tak ada idea nak citer apa...
nantikan ajhe lahh ye... heheheh

sukahati berkata...

wahhh....umur mak ayah ko....lebih setahun jer dr umur mak ayah aku

fara mustapha berkata...

malas ler tu....hehheheh...ker teringatkan buah ati yg buat choc chips 2...hehehehe...

KeMatZ berkata...

sukahati.... ye ke... sama lahh ngan umur aku... lebih setahun dari ko kan... wakakka.. kebetulan....

KeMatZ berkata...

kakfara.... bukan rindu kan pembuat choc chips tu... tapi duk mencari mana hilangnya lagi sebalang lagi tu... mushkil benor....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin