Isnin, 20 Oktober 2008

Gathering Raya bersama Hairi & Afza,,,,,

.
ok kembali balik diri ini untuk memblog... kali ni ingin mencerita kan.. pasal activiti Gathering Raya yang dianjurkan oleh Hairii and Afza... event ni diadakan di rumah si Hairii kat Flora Damansara... heheheh... sesat gak lahh aku mencari.. nasib baik tak terus ke Flora Lagoon yang cun bangat tu... hehehhe...

aku sampai around kul 4.30 nak dekat 5petang lahh almaklum hujan... and sesat bagai kan.. berapa kali ntah aku salah masuk jalan.. sampai ke kg kerinchi bagai.. wakakkaka... sampai ajhe.. lihat si Hadek, Awie dan Lolly udah ada... awal dorang ni.... si awie lengkap ngan berbaju melayu... hehehehe....

sampai ajhe.. salam ngan owner rumah siapa lagi si Hairii lahh dan afza... tapi time tu si Afza masih lagi tak bersiap... still ala ala baru bangun tido... wakakkakak... so hidangan semua dah dihidangkan.. apa lagi makan time lahh....

antara menu yang dihidangkan... Nasi Dagang yang diimport dari Terengganu.... Laksa Sarawak..... Carbonara.... dan berberapa kuih muih... seperti... kek lapis... kek batik... kuih amo.... keropok lekor... serta kerepek dan cekidis... wakkakakka... minuman plak.. sirap laici... hehehehe....

around kul 5.30 nak ke 6 macam tu... another member afza pun turut hadir ada 4 orang... aku lupa tanya nama... cuma aku tau sorang ajhe namanya.. si Boboi... coz nama dia ni selalu ajhe jadi bahan bualan... sebelum.... heheheh.... then 2 diva pun sampai gak.. si Arina dan si Lisa... Diva sangat lambat... hehehhehe...

well bila dah kenyang... makan... activiti yang dijalankan.. selain duk berborak.... budak budak ni bermain PS3.... main game AmericanIdol... damm... best giler... tiba tiba teringin nak beli PS3 coz lehh main AmericanIdol.. hehehehe.. tapi time tu aku tak main pun coz busy duk berborak... anyam ketupat bagai...

hemmm... well another activiti yang kitorang buat.. sambil berborak.. melantak... turut melakukan photoshoot... heheheh pelbagai aksi ok... kitorang poss... maklum lahh camera ajhe ada 3... heheheh nak nak camera si Hadek dan si Awie... yang memang pro... hehehehe....

begitulahh kami.... di meja makan tetap memberi poss baik punya... tulahhh tuan majlis.. si Hairii actually teringin gak nak bergambar sama... but.. almaklum malu malu mieewww gitu... tak next time ko join ok.. bila tangan ko dah ok... heheheh....

atas ni antara aksi aku bersama si Lolly, Arina dan terselit si Awie... gambar ni semua hasil capture dari camera si Hadek.. thats y dia tak ada... but aku still menanti gambar dari si Awie.... dekat camera lagi banyak poss pelbagai... hehehehe... kaki lahh.. bintang lahh.. lompatlahh duduk lahh... hehehehe...

memang seronok.. orang lain sibuk main game.. kitorang sibuk bergambar.... sampai sedar tak sedar dah kul 10malam... masa dah time... untuk mengundur diri... hehehehe.. salam semua.. apa lagi balik lahhh...

so pada Hairii & Afza.... thanx 4 da jamuan sempena Gathering Raya ni... memang seronok dan kenyang aku dibuatnya... esok esok kalau buat majlis lagi jangan lupa invite ok.... hehehehhe... Carbonara tu sedap lahh bila ko nak buat lagi Afza... heheheh KekBatik ko pun sedap... ehhehehehe.....

ok lahh nantikan next thread.... ok StayTuned....

TakSangkaYe...
.

1 ulasan:

arina sativa berkata...

iols bukan diva ok! wahahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin