Ahad, 19 Oktober 2008

Kami Tha Concert....

.
well seperti aku citer dalam blog sebelum ni... so after ajhe dari open house si NDR... aku ngan si Romie terus gerak ke Bukit Jalil... than si MessyManager... ada inform kitorang yang si Adik akan perform gak malam ni kul 8mlam kat depan Stadium Putra.. so kitorang tanya Manager... dia tak gi ke... then dia inform.. dia ada hal..

oklahh.. kitorang jawab.. if sempat kitorang singgah jenguk hehehe bukan jauh pun sebelah ajhe ngan konsert yang kitorang nak gi ni... hehehehe....

so sampai ajhe area bukit jalil... jammed dah bermula.. but tak lahh teruk sangat... macam nak nengok bola or what kan.. bak kata Romie.. jangan bimbang... yang mai ni ramai budak baru naik.. mean student... dan kebanyakkan mereka paling kuat bawa motor.. so tak jammed sangat lahh.. heheheh....

so kitorang sampai nengok manusia memang ramai... duk bersepah.. ada yang duk berkumpulan.. bukan dalam kawasan konsert.. malah kat luar... hemmm.. maybe pada fikiran aku.. dorang mai just gathering with thier gang.. and layan musik yang sememang nye boleh kedengaran walaupun kita tak perlu ke depan... heheheh...

ialahh bila di depan tu.. maybe pada dorang tak leh nak borak borak ke.. mana tau dorang ni berjumpa dari jauh ke kan.. heheh.. pendapat aku ajhe... lagi pun duk ke depan.. dengan budak budak yang selalu duk layan music dengan cara yang over.. tampa respect other people... kan.. heheheh tapi apaNakBuat... heheheh dah memang style dorang... hehehe...

hemmm memang banyak lahh band yang perform.. dan tak silap aku setia band akan perform dalam 3 or 4 buah lagu... hehehe... ada gak lahh time petang tu aku sempat gak rakam performance sevencollar t-shirt... hehhe... nanti ada time aku akan sharing ngan korang... heheheh....

hemmm.... lepas ajhe kitorang layan performance DragonRed kitorang pun teringat pasal si Adik... so kitorang pun bergegas lahh ke sana... heheheh... so pasal citer tu akan aku citer di topic lain ok... hehehehe....

habis ajhe performance si Adik.. aku ngan Romie bergegas semula ke Kami Da Concert... pada aku.. tu lah... nak layan OneBuckShort... perform.. serta nak nengok performance JumpaPakCikHUssin.... hemmm... sampai ajhe still other group perform kan.. heheh kalau tak silap aku lahh group mana ntah... Republic Of Brickfield kot.. hehehhe layankan ajhe...

after that.. group OneBuckShort plak.. ya... memang performance dorang superb... aku sempat gak capture 3 kot clip video dia.. nanti akan aku sharing ok... hehehehe..... but the capture not so good lahh if nak compare time aku capture time SunBurst nye concert... hehehe.. maklumlahh aku duk kat belakang... kedepan sure tepaksa hadapi mereka yang xcited over layan music... hehehe....

then layan perfomance si Bittersweet... dalam hati nak tunggu performance si JumpaPakCikHussin.... bapa lama lagi dorang perform... settle ajhe BitterSweet band The Times plak.. damm.. group ni aku kureng minat so.. kitorang gerak jalan jalan kat booth..

niat hati nak cari baju band OneBuckShort... maklumlahh.. bila nengok size baju just ada size kecik ajhe.. so terpaksa lahh padamkan niat ingin membeli.. hehehehe.. ApaNakBuat... wakak... then sembang ngan Romie adakah nak stay.. coz masing masing dah letih and lapar... coz time open House NDR tak leh nak makan banyak sangat.. segan... wakakkaka...

so finally... balik... tak dapatlahh nak layan band MeetUncleHussin.. tak apa next time kot... dan yang satu lagi rasa luck kitorang... turun ajhe kat sungai besi nyer highway... hujan turun dengan lebatnya... memang luck... so terus ke sunway.. makan... after makan balik lahh.. balik terus flat... wakak...

so gitulahh citernya ye... so nantikan story pasal performance si Adik Nadia ku... ok... so stayTuned....

TakSangkaYe...
.

4 ulasan:

romi flizz berkata...

im da 1st

romi flizz berkata...

aku kempunan jumpe pakcik hussein..
sebab masing2 dh tired..kalau bukan sebab bittersweet perform bla bla bla.huhu..renung-renungkanlah ..haha

KeMatZ berkata...

romie... yer yer aaarrr ajhe ko letak da 1st bagai... ko ingat ni blog nadia... hehehehe....

tulahh pasal kan.. kalau tak flat sure still stay... Bittersweet beria perform sampai lebih 5 lagu....

arina sativa berkata...

tak ajak punnnnn...whahahaa

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin