Isnin, 13 Oktober 2008

Open House Kak Kunyeet...

.
continue story pasal open house.. so kali ni nak cerita pasal open house umah si Kak Kunyeet... or Radziah hehehehhe..... so aku ke sana around kul 1 lebih baru gerak dari rumah aku.. hehehe... then gi pickup lolly dulu... but tak tau apa kes.. setiap kali aku mai dari arah KL ke rumah dia.. mesti aku sesat... ntah lahh...

bila dah pickup si Lolly kitorang pun gerak.. actually tak pernah lagi gi umah si Kunyeet ni... so ni main redah ajhe.. just dapat info umah dia area umah Kak Jay.. so xplore aje lahh... tapi memang sesat.. heheheh bila ingat dia kat seberang sana.. tapi bila kat trafic light baru perasan ada tadika yang memang menuju ke area rumah kunyeet.. so kena uturn back lahh...

kebetulan sampai hujan tengah duk turun baik punya... so agak kebasahan sikit lahhh sampai kat umah si Kunyeet.. walaupun diri ini telah dijemput oleh tuan rumah dengan payung yang besar... hehehe.. but aku still basah.. wakakkaka... sampai ajhe nengok ramai member member setugas si Kunyeet ni.. then nengok budak lain... si Hadek, Arina dan Idril & Manoff pun dah sampai...

kitorang apalagi sampai salam.. terus ajhe ambil pinggan makan.. perut pun agak laparkan.. hehehe memang kosong kan perut untuk open house ok...

look antara menu yang terhidang... antaranya... Laksa... Nasi Goreng apa ye.. tak sure... rendang Ayam... (katanya hasil air tangan kunyeet... ye ke...?? harus kunyit terlebih... heheh ) Satay... dan yang best... ala ala iklan radio....

Si Polan : Nyah.. nak tau umah si Nyah Kunyeet Open House kan...

Si Malaun : Ha.. kenapa Si Nyah Kunyeet tak bagai baju ke..?

Si Polan : Tak lah... umah dia langsung tak ada hidangan ketupat atau lemang..

Si Malaun : Ha.. habis tu..?

Si Polan : Si Nyah Kunyeet hidang KFC... siap ada Original dan Perisa Kari..


hehehhe... lebih kurang macam tu lahh iklan kat radio kalau korang pernah dengar... heheheheh.... so sambil sambil aku duk makan... then tiba lahh si Afza dan Hairri yang baru sampai dari kemaman... but si Awie yang aku rasa duk sebelah taman tak sampe sampe... mana dia gi.. hehehe.. but tu lahh kan.. kata hujan.. bila dia sampai lencun dia basah.. nasib baik si Hadek pickup dia kat 7e depan sana...

seperti biasalahh weols ni.. kalau dah berkumpul.. tipu lah kalau tak snap snap gambar.. poss poss bagai kan... kata ada 4 or 5 photographer... nak nak ada 3 bercamera dslr yang memang expert dalam photoshoot... so aku pun harus lahh simpan camera aku yang cikai itu.. hehehhe.... but ada gak gambar yang aku snap guna camera aku... hehehehhe sajhe ajhe test ngetest...

ala nak snap gambar pun daring semacam... hehehe

mari bermain catur..

akibat bermain meriah buluh.... sukasuki aku ajhe..
tak lahh dia memang injured siap operation ok...
tapi bukan berpunca dari benda terlarang itu...
semoga cepat sembuh... hehehhe...

apalah yang dorang pikirkan kan...??

lolly ko pikir apa tu..jalan ajhe lahh..

apalah si Kematz pikirkan tu... heheheh

2 Diva dengan gaya mereka..

kematz dengan pipi besarnye... bersama Lolly

so bila semua dah habis possing bagai... siap sempat lagi transfer file ke dalam pendrive or memory masing masing hehehe maklumlahh nak tunggu ada yang bertahun baru dapat... hehehehhe.... so settle semua hujan pun dah reda jam pun dah around kul 5 kot.. so next house plak... kitorang terjah....

so nak tau rumah siapakah selepas umah Kak Radziah.... nantikan lahh next thread ok.... ehehhehe ops.. lupa plak.. pada Kak Radziah.... thanx sebab sudi invite iols... heheheh uols nye Laksa memang sedap... heheheh walaupun tau bukan uols yang buat... hehehehe.... dan KFC kari tu memang tak sedap... heheheheh.... sedap lagi Ayam Goreng Kunyeet.... hehehehe.... apa apa pun thanx ye....

errghh.. ALHAMDULILLAH.... kenyang....

TakSangkaYe...
.

5 ulasan:

kunyeet berkata...

wahahaha....
tengkiu...tengkiu...laksa tu memang sedap, tu pasal iols order..nnt nak makan lagik, bulih jer...kedai dia dekat jer ngan umah iols tu... Nasik goreng (cendawan, hokey...) tu pun kat kedai yg sama. Feveret menu iols tu kalo p kedai tu..
KFC tu iols beli as back up takut food tak cukup...tp itu la yg licin dulu....
helo...rendang tu memang iols masak hokey....(tu je menu raya yg iols pandai masak sbnrnya....hikhik)

KeMatZ berkata...

wah cepat nye comment... heheheh suka suka hehehehhe... oh ye ke... ini macam lehh kita gi melepak pekena laksa kat situ kan.. hehehehhe...

arina sativa berkata...

motif letak gambar seremmm iols tuh!
gambar muka bulat dia tak letak pulak ye!wah!

KeMatZ berkata...

heehe... ehh ada apa gambar bulat tu.. tu yang ngan lolly tu hehehhe....

awieworld berkata...

aik foto cilop ek......

hehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin