Isnin, 3 Disember 2007

Nasrun @ TokBek Wedding....

.
Nak citer pasal member aku sorang ni kahwin.... perh tup tup tau dah nak kahwin.... bagus lahh jodoh dah sampai kan.... so dia nye date wedding on 27 Oktober 2007..... seminggu selepas si Ayu and Rafi..... Majlis dibuat kat rumah pengantin perempuan kat Felda apa ye.... tak ingat tapi kat area area gemas sana... agak jauh lahh juga.....

aku ngan berberapa member gi kesana ... gi sana kereta.... aku paktam aleng satu kereta dan satu lagi rafiz and ain.... hehehehehehhe orang dah jemput kan... gi ajhe lahh.... hehehehehe perjalanan dia mak datuk..... 4 jam lebih... naik letih aku drive.... hehehehehe sampai sesat ntah ke mana mana.... dah lahhh masuk ke sempadan pahang then masuk balik negeri sembilan... hehehehehehe................

sampai kat rumah pengantin around 3.30 macam tu lahhhh hehehehe orang pun dah mula balik.... hehehehehe sampai salam salam... dan makan.... time makan... untungnye mai lambat ni.... tiba tiba pak pengantin hidangkan makan pengantin untuk kitorang.... heheheheh so dapat lahh merasa hidangan pengantin...... lepas makan... tiba sessi bergambar.... untuk kenangan.... heheheheh dah snap snap.... kitorang pun gerak balik.....

kitorang gerak balik ke melaka dulu.... so si paktam ni ajak lepak kat mana ntah aku lupa lahhh tapi tempat dia sekolah lahh... mium petang... then ajak ke rumah dia kat Masjid Tanah Melaka... coz dia nak ambil kereta adik dia bawa naik KL.... heheheheh then kitorang plan makan malam kat Melaka.... makan kat mana ye.... aku pun lupa..... tapi tepi laut... heheheheh dah makan bagai... kitorang pun gerak balik ke KL....

si Aleng drive kereta aku coz aku tak larat nak drive sejak dari siang tadi... heheheheheh.... on the way balik tiba tiba satu kejadian yang aku tak dapat lupa berlaku.... heheheheh kereta aku yang dipandu oleh Aleng.... telah melanggar seekor Arnab yang comel.... berwarna putih.... hemmmmm kesian dia... siapa suruh melintas tak nengok kanan kiri..... heheheheh ala ala macam citer I KNOW WHAT U DID LAST RAYA ajhe.... kali ni langgar Arnab... wakakakkakakaka
.

1 ulasan:

Nafty berkata...

hensem siut tokbek.. hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin