Selasa, 25 Disember 2007

HandPhone Ku Rosak.....

.
Hemm.... tension ajhe aku..... baru ajhe berapa bulan aku pakai... dah rosak.... memang betul kata kata kawan aku sebelum ni...... kalau pakai SonyEricson ko kena belai dia macam ko belai bini kau..... kalau tak hemmm alamatnya kena hantar ke pusat service.... heheheheh bukan macam Nokia kita lehh campak campak ajhe... tapi still tahan.....

hemmm ntah lahh dah nak rosak... nasib baik kat Kluang... senang aku just hantar ajhe balik kat tempat aku beli sebab still ada warranty... ntah.... rosak nye pun aku tak tau kenapa.... bila dia habis battery tiba tiba aku charge tak boleh.. and tak leh nak on.... hantar kedai tu.. dia change battery lain pun tak lehh gak.... kenapa ye....

ni semua gara gara anak buah aku yang kecik tu lahh main game ajhe... hehehe sampai habis battery aku dibuatnya... ehehehehhe biasalah budak budak... nak buat macam manakan... ala biarkan ajhe lahh janji masih ada warranty...... nampak gaya aku nak tukar handphone lain lah...

macam nak kembali balik ke NOKIA.... ehhehehehehhe ..
.

4 ulasan:

sukahati berkata...

bg kt aku ler henpon tuh...:D

KeMatZ berkata...

hehehehehe...... baik aku bagi kat ayah aku... hehehehehhe

Kunyeet berkata...

wei...ko tu yg tak pandai jaga...aku pakai sony eriksen K800i dah setahun lebih, ok ahje...
huh...tak pandai menari, nak salahkan lantai senget...
[ada kena mengena ke perumpamaan nih? wahahaha]

KeMatZ berkata...

ehh... mana ada... aku jaga handphone aku bagai menatang minyak yang penuh tau.... aku belai bagai... tapi cuma hari tu ajhe aku biarkan dia dilenjan oleh anak buah aku... hehehehhe.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin