Selasa, 18 Disember 2007

AkuDiSebalik.....

.
Bosan nye aku hari ni.... tak tau nak buat apa... buka blog.... tiba tiba rasa nak mengarang... tapi pasal apa ye... dah lahh otak ni tengah pening coz seharian tadi aku duk training Data Integration Studio di SAS Training Centre kat Plaza Sentral.... balik tadi singgah jap kat KLSENTRAL... cari hadiah nak dibawa malam esok... dinner company.... hehehhehe no idea... sampai just belek belek... and ambik dan bayar.... krismas nye dinner kan.. aku bagi cokelat and bear... coz aku kena bagi kat budak perempuan.... heheheh....... ada tu aku tepek hadiah tu... heheheheh.......


[Cokelat and Bear Famous Amos]

sampai rumah around kul 6.15..... ala bosan yang amat.... tak tau nak buat apa... so oleh kerana dah bosan bangat... aku nak kosongkan hdisk aku yang dah semakin kureng space dia... aku nak burn gambar gambar yang duk memenuhi hdisk aku ni.... sambil memburn tu... sambil aku duk mengarang..... tiba tiba duk open open folder ternampak gambar satu ni.....

kompilasi gambar aku disebalik..... AKU DISEBALIK.... heheeheh bila aku nengok gambar ni aku sendiri tertanya apa lahh perangai tak skolah aku ni duk bergambar disebalik benda lahh.. orang lah... apa jua lahh disebalik.... eheheh tapi bila pikir balik... unik gak tu.... bukan ada orang buat pun.... tak kisah orang nak cakap apa pun....

[Aku DiSebalik]

citer pasal mulut orang ni.... pasal gambar aku disebalik ni... ada lahh sorang hamba ALLAH tu..... aku kurang pasti nama dia.... coz dia dalam list friendster aku..... dah lahh tak kenal sangat... maklumlah kawan friendster... aku ni add ajhe... siapa nak add aku... nak nak perempuan.... hehehehehe.... tapi minah ni.. slumber ajhe bagi comment kat aku....... comment dia adalahh berbunyi macam ni... (aku lupa lupa ingat...)

"pelik lah.... kenapa awak suka bergambar disebalik benda benda... menghabiskan boreh ajhe..... "

then... nak tau apa aku buat.... hehehhehee aku accept comment dia tu... aku ni akan accept ajhe comment orang tak ada hal nye.... heheheheh..... then aku reply balik kat friendster minah tu... dengan comment aku berbunyi.....

"thanx kerana sudi comment at my friendster....saya approve awak punya comment.... but pasal gambar tu.... rasa rasanya saya bergambar tak pernah guna beras (boreh).... so macam mana nak habis.... dan saya ambil gambar guna camera saya.... tak pernah mintak pinjam camera awak... dan suka hati sayalah nak begambar belakang apa pun.... WHO CARES....."

hehehehhe slumber ajhe aku menjawab..... ops lupa ada lagi......

"p/s :: sekiranya awak terasa jangan accept comment ni.... tapi kalau tak ada perasaan abaikan ajhe....."

boleh... aku tulis tu... heheehhe then esok nye aku usha friendster aku comment minah tu dah tak ada... dia delete kot..... dan comment aku bagi tu haram dia nak approve... terasa kot... ala ala sentap gitu... ehehhehehe dan tak silap aku dia dah tak ada dalam list aku kot dah.... ntah lahh aku pun tak kisah.... wakakkakakakak kelakar bangat.....

hemmmm tapi tu lahh kan.... apa ada hal... apa kita nak sibuk apa orang nak buat... sukasukihati kita lahh kan... betul tak sue..... aku suka ngan nick ko... sukahati.... hehehehhehe tiba tiba perut aku ni berbunyi kelaparan.... ingat nak kluar jap lagi nak gi survey tempat dinner company aku tu... esok tak ada lahh aku kelam kabut mencari tempat tu.....

ok lahhh sambung next cerita.... ok......
.

2 ulasan:

sukahati berkata...

aku dah tgk gbr ko lam URTV...wahahha

KeMatZ berkata...

cehhh... beria ko letak kat comment ni apa kes......

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin