Rabu, 22 Mei 2013

Test Vocal

.
baru baru ni ... ntah apa mimpi bila colleague ajak test vocal ... aku pun on jah ... so time tu aku ngan Daus, Bubul and Pop berempat pun duk pikir mana nak test vocal ... finally ... Neway Subang :D



aku kalau dah kat Neway ni ... nyanyi memang last lahhh makan jer aku attack ... hahahahha tu diaaa ntah berapa round aku pun lupa .... heheheh

bila dah kenyang ... baru lahh start test vocal ... hahahaha ... aku pun lupa berapa lagu dah kitorang duk karok ... sampai dah mengantuk memasing baru nak cargon ... gitulahhh aku pun dah lama benor tak berkarok ... hahahahha :P

jadinya as usual stayTuned for next entry ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

1 ulasan:

layar_lara berkata...

vdeo bubul plisssss....:D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin