Selasa, 17 April 2012

Thanx for tha FM #006

.
kembali memblogkan diri ... kali ni nak sharing citer FM lagi heheheh ... kebetulan baru baru ni ... housemate aku dia gi jejalan and dia jumpa FM ni ... wallawehhhh appreciate sangat kat housemate iols ... En Khairul :D

Fridge Magnet Peta Pulau Tioman dan Pulau Redang ... yieeehhaaa ini macam untuk jenis FM macam ni ... just tinggal Peta Pahang dan Peta Johor jer lahh nak dicari ... so sesiapa yang sudi or tau di mana nak dapatkan FM Peta tu ... roger roger ya ... :D

gitulahh kekdahnya citer kali ini pasal Thanx for tha FM ... sekali lagi thanx a lot buat EnKhairul ye ... so as usual stayTuned for next entry ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

takyah nak giler sgt nak weyyhhh...nyampah lak aku...:P

KeMatZ berkata...

choiii .... ni bukan entry GILER ok ... ni Thanks ....

padahal ko jelouskan .... :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin