Sabtu, 14 April 2012

Bisik by Syaihan Syafiq

.
kembali memblogkan diri aku ... dan kali ni aku kembali menyelitkan cerita pasal bahan bacaan yang aku baru selesai baca ... hehehheh dan yang terkini ialah BISIK keluaran FIXI ... :D

BISIK merupakn salah satu buku yang aku baca ... timing dia dammed lebih seminggu kot baru nak habis ... hahahahha bukan masalah isi dia yang membuatkan aku rasa aku take time tapi maybe mood membaca aku macam tiada ... tapi kalau isian dia menarik if mood ko tak ada pun leh jadi ada kan ... hahah ehhh apa aku merepek ni ... :P

so selepas selesai baca ... aku still ala ala blur and macam aku plak kena Selective Amnesia dengan penceritaan kali ni ... hemmm still tertanya apakah kaitan kucing dalam citer ni ... adakah hanya dengan kisah diwaktu kecil dorang ni suka seksa kucing lalu Mikael kena badi gila or apa ... dan siapa sebenarnya yang berbisik dengan dia ... or memang confirmed dia ni gila ... [
mungkin aku mengharapkan ada element kucing yang meresapi jiwa Mikael ni ... ala ala citer 9 Nyawa gitu ... maybe :D ]

hemm ntahlahh ... apa apa pun aku cuma mula rasa tertarik time nak ending jer ... time tiba tiba watak Nazzman mula dirungkai ... dan akhirnya ... still macam tak dapat nak tahu jawapan yang sebenar ... kenapa dan mengapa ... :-/

andaikata ditanya berapa rating yang aku beri ... maybe just 2.9 kot ... dan rasanya pada aku ... KELABU still berada di atas Carta dalam listing buku FIXI aku ... opss termasuk plak citer lain ... apa apapun aku ada another one FIXI nyer kluaran yang belum aku baca iaitu INVASI ... hope aku dapat baca terlebih dahulu before aku order or grab another 2 buku FIXI yang bakal dikeluarkan iaitu LICIK & DOSA and maybe SITORA HARIMAU JADIAN ... FIXI RETRO katanya ... :D

so as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t.
.

3 ulasan:

shandye. berkata...

thanks sbb berikan ulasan yang membina. insyaAllah kalau diberi kesempatan saya akan menulis kisah yang lebih menarik.

=)

KeMatZ berkata...

ops ... terima kasih kerana sudi drop a comment ...

baiklahh saya akan tunggu keluaran anda ... ;-)

Syakir Rahman berkata...

hahaha... mmg rasa mcm xde kne mngena antara gmbr kucing dan bisikan ngan cerita ni.. tapi time aku baca, siyes thrill gila kot... ahahaha.. ok la, not bad..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin