Selasa, 10 Julai 2012

Giler FM *008*

.
memblogkan diri dengan citer Giler FM ... dah lama rasanya aku tak buat entry Giler FM kan :-/ dan kali ni FM yang aku DIY ialah batch yang aku beli time GiG TriplePlay Tv9 ... :D

well dari aku tak tau nak pin kan kat mana ... so aku modify jadi FM hehehehe so kini bertambah lahh koleksi FM aku ... :P

gitulahh kisah untuk Giler FM kali ni ... and as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

ingtkan dah takdak entry giler FM ekau niH....:p

KeMatZ berkata...

hahahah ... still ada ok ... kata Hantu FM ... ngiarkkkkk

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin