Khamis, 21 Jun 2012

test Kaw Kaw Burger Bakar

.
kembali memblogkan diri ... kali ni sharing citer pasal memakan lagi dan kali ni citer pasal burger plak ... hahahahahaha ... kalau before this aku pernah buat entry pasal oblong bagai ... burger 1kg dan kali ni burger bakar plak :D

ialahh aku ni asyik duk baca member member nyer update jer pasal burger bakar kan ... so terasa teringin gak nak cuba try test kan ... so sabtu lepas ... after aku serabut dengan kerja ... dengan urusan AirAsia parent aku ... dengan kena ke Nilai 3 amik langsir bagai ... tup tup member roger tanya ... aku busy ke tak .. :-SS

kebetulan time dia tanya aku tengah lepak lunchie kat area office aku ... kira semua urusan di atas settle ... syukur ... serabut aku dibuatnya ... :| so bila aku dapat roger macam tu ... kebetulan aku memang free ... so aku ON jah ... rupanya dia ajak aku gi Puchong ... bila sampai area puchong aku plak duk pikir urusan aku ... hahahaha ya itu Burger Bakar coz aku ada terdengar citer ada kat area Puchong :P

settle urusan member aku tu ... kini giliran aku plak ... so member aku tu tak ada hal sangat ... dia ikut jer ... so aku mula lahh mencari cari lokasi Burger Bakar ni ... google google ... nengok map bagai ... dan dengan concept REDAH JERR aku ni ... akhirnya sampai juga kat destinasi yang dituju ... Medan Selera Lokas Makana :D


hammbikkk kawww ... punya ramai orang beratur .... nasib aku agak awal gak ... beratur sebab kaunter amik order belum ready ... gambar yang beratur panjang tu aku snap time aku duk menunggu burger bakar aku siap ... :)

memandangkan just ingin cuba ... aku order Single Burger Bakar Baconizer Beef .... nak order bertingkat tingkat scary lahh plak ... huhuhuhuh dan gambar atas ni tak ada sayur ... almaklumlahh aku ni memang alergi sepi dengan sayuran bagai ni .... :P

rasa ... bagi aku ok lahhh cuma aku kureng puas nak makan sebab tak leh grib roti ngan burger sekali ... so kena makan satu persatu ... so feel aku ala ala hilang gitu ... tak apa next time aku try cuba nak grib bersama hahahhaha :P

so if korang nak cuba try test ... and rasa jauh nak redah ke Wangsa Maju tu ... gi jer area Puchong ... dan aku rasa sini more proper kot ... dengan ada kedai kedai lain ... mean kalau korang tak nak makan burger korang lehh order menu lain ... nama pun medan selera ... hahh kalau korang nak lepak layan bola pun boleh ... memang ada tempat port untuk nengok bola ;))

so settle makan ... apa lagi pulang ke pangkal jalan lahhh ... jadi gitulahhh kekdahnya untuk entry kali ini ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

Sheikh Papa-NtiQ berkata...

Hi....saya baru jer upload pics dalam blog masa makan ngan famili kat Burger Kaw Kaw branch Puchong. Memang betul ramai orang. Masa tu takde kasik nombor so kene la beratur...
Senang2 tu jengok la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com konsep pasal makan jer 100% takde topik lain.
Kalu sudi tu follow yer blog saya TQ, TQ, TQ

KeMatZ berkata...

terima kasih kerasa sudi drop comment kat sini ...

insyaALLAH akan berkunjung ke blogmakanbest nanti ... :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin