Isnin, 11 Jun 2012

mission completed ...

.
welcome back to my page ... ya kembali memblogkan diri ... setelah hampir 4 hari kot blog ni menyepi ... dan alhamdulillah ... akhirnya misi jejalan aku ke Pantai Timur selesai ... walaupun perancangan yang diatur last minutes punya citer ... but aku selamat pergi dan pulang :P

SHAH ALAM ----> TANAH MERAH ----> RANTAU PANJANG
----> KOTA BAHRU ----> MACHANG ----> GUA MUSANG
----> BRINCHANG ----> TANAH RATA ----> TAPAH
----> SHAH ALAM


gambar di atas menunjukkan kilometer yang telah aku dan mybooku lalui ... perhhh .... first time dalam trip aku ni aku duk catat kilometer ... boleh :P

apa apa pun ... syukur lagi sekali ... perjalan pergi dan pulang aku ni selamat ... walaupun dalam perjalanan tu ada juga kejadian yang tak berapa nak best yang aku lihat ... but alhamdulillah .. ianya tidak pada diriku ... :)

ok ... dont worry akan aku sharing cerita aku time trip ni ... banyak benda benda kelakar dan benda yang aku tak sangka aku lakukan pun ada ... serius aku sendiri nak tergelak bila aku pikirkan kembali ... satu pengalaman yang tak mungkin aku lupakan ... tapi tu lahh sabar ye ... stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

~~zana@pb~~ berkata...

Tak sangka ye, jauh perjalanannya..lama tak dtg sini. Nak tanya sikit, follower tu mmg bnyk tu je ke? Atau kematz buka blog baru? Bukan ke dulu dah ramai follower?

KeMatZ berkata...

hehehehe ....

sekali sekali jejalan cuti cuti malaysia ... :P

follower tu memang sikit zana ... blog ni still maintain dari dulu ... hehehe biasalah blog hampeh mana ada follower sangat :P

apa apa pun thanks yer sudi jenguk jenguk kat sini ... :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin