Ahad, 1 Mei 2011

selamat hari buruh ...

.
today 1hb May ... merupakan hari untuk meraihkan semua mereka mereka yang bergelar sebagai seorang pekerja ... tak kira lah apa jua jenis perkerjaan yang depa lakukan ... hari ni kira celebration kalian semua ... so aku nak wish Selamat Hari Buruh pada kalian semua ... semoga masing masing have a good rest and can continue ur work lepas ni dengan semangat yang baru ... wahhh ;))

tapi pada aku ... hari ni sama jer macam biasa ... aku tetap kena mai office jadi buruh kasar ... dah rasa macam cambodia nepal plak ... orang lain semua duk relax cuti jejalan shopping and melepak tepi laut ... aku kena mai office ... apakah ... ntah ntah nepal cambodia pun bercuti hari ni ... :(

tapi apa nak buat ... dan nama tugas kan ... tanggungjawab ... wahh ... walaupun boleh jer kalau ikut kepala batu aku tak nak mai ... heheheheh ;)) nengoklahhh if aku rajin aku gi ... if aku malas aku gi melantak nasi lemak cikgu ... :P [for your info time aku menaip ni aku masih lagi dirumah yek :D ]

oklah ... apapapun kepada kalian yang sentiasa membaca ruangan ni .. secara sengaja or tidak sengaja ... selama bercuti yek ... as usual stayTuned for next entry dari aku ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

ko kan harapan antarabandar......p la weyhhhhhh....kang xde org nak wat PCA/CCA kang...;p

KeMatZ berkata...

dan dan jer .... aku buat task aku jer ... tak ada makna nak buat task lain ... :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin