Khamis, 13 Disember 2012

bila rasanya .. ?

.
tetiba rasa nak buat entry pasal ni ... hahahah motip sesangat kan dengan title entry Bila Rasanya ... bila rasanya apa EnKematz woiii hahahha ... actually aku duk terpikir bila rasanya aku akan seperti gambar di bawah ni :P


hahahaha motip sangat kan ... actually kalau korang nak tau ni time aku last sekali aku potong rambut aku pendek ... 6 July 2010 ... time tu aku baru jer confirmed kerja kat AntaraBandar :P dan since tu aku hanya trim jer rambut aku yang mostly trim tepi jahhh :P

dan lastly sekali aku potong rambut aku ialah last year ... 11 Disember 2011 ... erkkkk entry ni kot ... cuba layan OHTIDAK ... dan since last tu sampai laaa ni ... akhirnya rambut aku begini ... :-ss



hammmbeeekkk kawwww ... aku pun baru sedar yang rupanya panjang gak rambut aku ... hahahaha no wonderlah dah ramai colleague perempuan aku kata ... rambut aku lagi panjang dari dorang ... hahahahha apakahhhh ... :P

so now aku duk terpikir pikir sampai bila aku akan simpan rambut aku ni ... kira niat aku nak berambut panjang sudah pun tercapai ... serius dari zaman sekolah menengah kot aku memang nak sangat rambut panjang ... tak sangka akhirnya tercapai ... :D

now tengah pikir ... bila akan berakhirnya nya kisah ini ... so nantikanlahhh ye ... mana tau #TupTup ... pendek sudeyhhh :P

jadinya ... seperti biasalahh stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

4 ulasan:

layar_lara berkata...

picca rambut pendek tuh innocent banau....!!!! xsesuai...:P

KeMatZ berkata...

bila fikir balik rambut pendek tu nampak suci murni sangat ... ala ala baik gitu ... hahahahah

HaZiFah berkata...

"haar~~~simpan lah sampai cecah pinggang~~~" *silabacaayatperliinidalamsenyuman*
chillll~~~ hahaha

KeMatZ berkata...

insyaALLAH .... kalau kesampaian ... hahahahahha :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin