Isnin, 10 Disember 2012

opss dapat present !!!

.
memblogkan diri ... kali ni nak citer pasal aku tetiba dapat hadiah plak ... erkkk serius ... masuk office pagi tadi ... memang tak ada something or apa pun kat laptop aku ... tapi bila aku balik dari kluar lepak ngeTeh dulu [nampak sangat suka ngulor gi minum bagaikan :D ] tup tup sampai kat workstation ada present :-SS


bila aku nengok ... ada nama aku dan ayat Happy 3rd Anniversary ... kat present tu ... jap jap ... ni bukan anniversary couple or loving apa bagai ye ... ni merupakan 3rd Anniversary aku membanting tulang di AntaraBandar ... mean 3 tahun aku dah kerja kat AntaraBandar :P [takut ada yang salah faham ... macam yang terjadi kat FB ... macam mana aku lehh terlepas kat FB pun aku tak sure niat just nak publish kat Instagram choiii :P ]


mula mula aku dah nervous dah ... siapalahh yang bagi ... hadiah ni bagai kan ... ialahh 3 tahun jer kot ... orang lain more than 5 years pun tak dapat apa apa pun ... motip aku baru 3 tahun dapat hadiah bagai kan ... hahahah [dalam otak dah pikir ntahapapantah]

tapi setelah aku buka dan lihat apa yang aku dapat ... aku tahu sudah siapa yang memberi ... hehehehe TERHARU plak aku dibuatnya ... apa apa pun thanks a lot pada yang memberi itu .... aku hargai sangat pemberian ini ... hahahahha .... apa kalian nak tahu siapa beri ... tak yah lahhh biarlah rahsia ... hahahah motip sangatkan kan kan kan nak tau ... nak gossip lahh tu ... wekkk wekkkk :P

so gitulahh kisahnya untuk entry kali ni ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

bila tengok gajah duduk macam tau jer...:P

KeMatZ berkata...

dan dan jer ko tau kann ... udah udahlahhh tu .... hahahah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin