Selasa, 8 Februari 2011

tak bleh blah bila ......

.
serius ... tak bleh blah bila aku pikir pikirkan balik ..... tak pasal pasal aku kena jer tadi time meeting ..... hahahhaha .... sioot lahhh aku plak dijadikan contoh ... hampagas sungguh .... =))

ohh sorry ... tak intro tak apa tiba tiba jer kan ... ok ... actually siang tadi team IT AntaraBandar tiba tiba kena panggil kesemuanya mengadap MD .... time tu semua dah mengarut dahh .... duk pikir ... apalahh tak pasal pasal MD ni nak jumpa ... confirm issue CAR bagai ni .... :|

so tadi bermula lahhh berforum kitorang ngan MD sambil diperhatikan oleh 2 senior manager ..... sorang ni ala ala dramaQueen .... and sorang lagi biasa lahh our top boss si TZ hemmmmm .... so sembang sembang .... semua clear ...

tapi dalam sembang sembang warung kopi bak kata MD tadi .... tiba tiba aku plak kena attacked ... motip duk kenakan aku pasal berjambang berjanggut bagai .... choii ....



ayat dia tak bleh blah bila dia kata ...... kalau boleh kerja tu ... jangan stress ... jangan overload .... nengok tu ..... dari tak berjambang tak berjanggut ... sampai berjambang berjanggut bagai ....... amik ko ... setepek kena kat aku .... hahahahha hampeh dot com sunggu MD aku ni ......

hahahaha ..... adakah dia sajhe sindir aku suruh buang janggut and jambang ... wakakkak nengoklahhhh boss if tiba masanya untuk aku clear kan semua ini baru lahh aku buat .... ye aku akan mai ngan penampilan pada first day aku jejakan kaki aku di AntaraBandar ..... insyaALLAH ... tapi buka this week lahhh ... nanti nampak sangat aku macam terus sentap selepas kena tegur .... :P

tiba tiba terfikir nak buat rambut style mana yek .... any idea ... but please jangan sesekali memberi idea untuk aku botakkan kepala dan jangan bagi idea buat rambut cacak ke tengah tu ..... 2 style yang sememangnyer akan diketepikan .... heheeheheh

botak .... sememangnya dilarang dan tiada dalam diari hidup aku ni .... coz parent aku paling tak suka anak dia berambut botak ....... style rambut cacak ke tengah tu .... ni another style memang aku tak berkenan ... bila au nengok ada ajhe mamat berstyle macam tu sure aku tersenyum jerrr .... nak tau kenapa .... sila baca kat entry aku ni .... aku pernah citer pasal style rambut ni ..... ayookkk KLIK .... :P

so how ..... hahahahahha adakah aku akan kembali berambut pendek .... muka tiada janggut dan tidak berjambang ..... tunnnggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

4 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

tu maksudnya ko sentiasa menjadi perhatian en. MD....kembar la katakan...;p
tapi pic bercap n 3 keping pic yg kat bwah tu plg cool...:D

KeMatZ berkata...

perhatian lah sangat .... choii ... hahahah :P

sukahati berkata...

hampir lupa rupa anda ketika tak berjanggut/berjambang....cuba tak bermisai tgk :p

KeMatZ berkata...

tak bermisai terlalu lahh nampak macam boy band tak nak lahhh ...... terlalu muda kelihatan ... ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin