Jumaat, 4 Februari 2011

lunch di umah CikNor .....

.
pada 1hb 2 yang lepas ..... AntaraBandar isytihar cuti umum .... coz ganti cuti peristiwa yang pasal bola last year tu ..... tapi walaupun isytihar cuti umum .... kena plak pada 1hb .... memang tak maknanye pada warga IT ...... seperti biasa warga IT terpaksa mai kerja ..... :(

aku pun yang tak pernah terlibat dalam job end month ni .... this time terpaksa turun padang coz kena backup member aku nyer job yang emergency balik kampung that time .... apa nak buat ..... :|

so memandangkan kitorang ni kerja .... but other colleague duk bercuti ..... nasib lahh si CikNor ni baik hati ... sudi untuk menyediakan kitorang lunch pada hari tu ... so ... time rehat jer .... kitorang warga IT yang mai bekerja hari tu ... terus ke umah CikNor untuk lunch .... nyummiee .... :)


dan yang best hari tu ... CikNor hidangkan menu Bayam ok .... so time tu member member aku semua dapat lahh melihat aku makan sayur buat julung kalinyer pada mereka ...... hahahhaha.... coz satu satunye sayur yang boleh kena ngan anak tekak aku ialah Bayam ... sayur lain ... sorry mintak maap ...... confirm aku bertukar menjadi SHREK....=))

so biasalahhh bila dah duk melepak .... amik ko tak sedar dah time untuk masuk semula ... menjalankan tugas ..... so bila semua selesai kitorang kembali semula ke office untuk kembali membanting tulang di hari cuti umum ..... kalah buruh kasar cambodia nepal ok ... cuti umum pun depa tau nak gi jejalan kat KLCC ...... :(

gitulahh kekdahnyer ... pada CikNor or NorulAfni ...... terima kasih daun keladi yek ... esok esok masak lagi kami sedia mai untuk makan sampai jilat jari .... heheheheheh :P

TakSangkaYer.... :-t
.

2 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

sentapppp ngn cheknor nih...:P

KeMatZ berkata...

hahahah .... padan muka ... siapa suruh ko tido dari malam sampai ke malam hari ... tau lahh cuti ... choiii

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin