Khamis, 17 Februari 2011

bila ada yang nak belanja .......

.
tadi ... aku memang dah terasa amat bosan yang amat di office .... dont know why ...... so decide balik awal ... hahahha kul 5.30 sharp jer aku dah gegarkan tangga and terpacak depan punch access card ..... bila jam kat area access tu show jer kul 5.30 terus aku punch access card aku .... wakakakkaka ..... [tak tahu kenapa this month memang aku malas stayback :-?]

so tengah lepak lepak kat rumah .... sambil menonton ASTRO ... tup tup perhatikan phone ada misscalled .... hahahha aku memang ada satu tebiat suka silent phone kat office .... and then lupa nak set balik tup tup kat umah pun dalam mode SILENT .... so pada sesiapa yang called tu .... if tak angkat sorry ya .... dont worry aku akan roger back nanti ... itu pun kalau nombor yang aku kenal .... no tak ada dalam list tidak dilayan ...:)

tup tup nengok nama anak buah aku yang called ... call dia balik nak tanya ada apa apa hal ke ..... bak kata pepatah ... musuh jangan dijemput rejeki jangan ditendang ..... anak buah aku nak belanja aku dinner kat WILLIAM .... aku just say ok .... nanti aku pickup dia kat kolej dia .... orang nak belanja ... apaadahal .... :P


kitorang gi William berempat ... anak buah aku ajak 2 roommate dia ... si Nana and Nata ..... lagipun kitorang memang dah biasa hangout berempat .... last time aku balik dari sabah pun depa bertiga yang mai pickup aku .... so tak ada masalah lepak ngan dorang ni..... ;)

so aku time tu tetiba teringin nak pekena Chicken Supreme .... menu ni first menu yang aku order time aku duk pertama kali menjejakan kakiku di sini ..... baca entry kat sini untuk citer dulu dulu ... [KLIK] tapi kali ni bab ayam dia lain sikit dari dulu ... hahahahahha layankan jer ..... sambil pekena Honey Malt Milk ..... nyummie ...

anak buah aku dan kawan kawannyer order ..... Mee Raja Tomyam Ayam yang pedas bangat tapi tetap terangkat nak ngap ...... Garlic Butter Noodle yang membuatkan aku teringin nak gi William semula untuk rasa sendiri sepinggan .... dan Cheese Nan yang empok lembut dan menyelerakan .... curtlast gitu .... :)

so bila semua dah kekenyangan ... mata masing masing dah kuyu macam garfield so kitorang pun pulang ke pangkal jalan ...... heheheh gitulahh so as usual ... stayTuned for next entry dari iols ok ..... pada si Ayeen Thanx sebab belanja Maman yek ..... nanti bila free time belanja lagi hahahahh ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

ko senghaje bg aku telan ayaq lir 13x kan...!!!

KeMatZ berkata...

haahahhaha nanti ada another entry pasal william again ... tunggu ....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin