Sabtu, 12 Februari 2011

lahir sudah si Junior IT ..... :-)

.
come aku nak sharing kisah gumbira ..... pada 9hb Feb 2011 lahirlah seorang puteri yang selama ni dinanti-nantikan oleh warga IT di AntaraBandar ... but ofcoz yang lebih menanti kehadiran puteri comel ini haruslah mak bapa dia kan ... motip lahh aku ni kan .... :P

so bila time kelahiran si Puteri comel ni .... kitorang warga IT masih di office tapi keriuhan dan kegembiraan sememangnya ada pada setiap geng kitorang ..... sambil sambil tu pelbagai nama untuk si Puteri Comel ni bermain di pemikiran kitorang .... serius kelakar ..... mcam tak sekolah pun ada gak kitorang ni .... ;)

dari nama berdasarkan job si Ibu puteri ni handle sampailahh ke nama idola pada si ibu dan ayah si puteri comel ni ... macam macam tekaan kitorang lakukan .... boleh memang tak ada kerja kan uncle² dan auntie² pada puteri comel ni kan ..... ;))


so pada hari sabtu ... kebetulan puteri comel ini sudah dibenarkan pulang ... kitorang pun apa lagi ... selesai waktu kerja (kebetulan sabtu tu kitorang Sabtu bekerja) terus bergegas ke rumah puteri comel ini .....

dan sampai jer .... apa lagi bermula sessi melihat si puteri comel dan si ibu dan bapa puteri ini ...... dan finally terjawab sudah ... nama puteri comel ini ialah Nur Auni Safiya Mohd Tasli ...... wow ... comel kan ..... tetap nak A dan S kan Fiza ... hahahha :P

so pada Fiza & Tasli ... tahniah di atas kehadiran puteri comel kalian berdua, Nur Auni Safiya ... diharap Auni akan sentiasa sihat dan membesar dan kalian berbahagia selalu ...... insyALLAH :)

so gitulahh kekdahnyer ... as usual stayTuned for next entry ok .... ;)

TakSangkaYer.... :-t
.

2 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

tetiba aku btambh xsbr nk ada baby sbdri..:D

KeMatZ berkata...

ko memang meroyan ... suruh jer skandal ko masuk meminang cepat cepat hahahahhaha :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin