Selasa, 1 Februari 2011

serius ...... tak nak buat lagi .....

.
apakah lah title entry aku kali ni agak choii ..... hahahha kenapa Kematz ngan kau .... awat lagu tu ...... hahahhaha ..... ok lahh actually aku tengah bosan menunggu processing yang aku kena backup ni .... :(

so normally kat AntaraBandar ni .... bila 1hb ... memang semua team IT akan mai bekerja tak kiralah hari tu cuti umum ke ... cuti perayaan ke .... tetap kena mai ... untuk process MONTHLY JOB .....

so aku pada biasa nyer memang jarang involve pada job Monthly ni hari ni kena take over member aku nyer task .... coz dia ada emergency balik kampung gitu ..... :|

so aku dengan rasa macam responsibility bak kata budak budak kitorang ...... so sahut lahh cabaran .... tapi .... apa yang aku leh katakan .... SERIUS ..... tak nak aku buat lagi ..... serik dowhhh .....

imagine since pagi sampai laa ni ... aku tak settle lagi .... nak tunggu nyer running satu hal .... guide lintang pukang satu hal ... so terpaksa lahh phone member aku tu berdering jer kan aku duk call selalu ... sapa suruh ko tinggal kan guide yang ko jer paham ... and tak lengkap ..... :P

tapi serius beb .... aku harap ni first and the last lahh ... if nak suruh aku buat ... sila cantikan guideline ko tu ... hahahahha baru lahh aku nak buat .... ;)

but ada another story ..... ada gak suara suara sumbang .... duk konon kata aku selalu jer calling .... and samakan dengan another colleague aku yang bila buat job pernah duk calling berkali kali another person tu .....

tak pasal pasal aku sound ... If tak nak orang kacau ... sila tinggalkan GuideLine yang lengkap selengkap lengkapnya ..... don't hide anything yang akan menyebabkan orang yang kena back up tu tertanya tanya .... rite ..... :-?

ntahlahhhhh aku pun malas citer banyak .... redha jerlahhh ... jangan aku tido kat office malam ni udah .... sedihhhhhh :( dah lahh hari ni AntaraBandar cuti .... cuti ganti untuk cuti bola last year tu ..... choiiii kan ....

memang choiii .... choiii choiii choiiii

TakSangkaYer.... :-t
.

2 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

kagum nya...:)

KeMatZ berkata...

apa yang ko kagumnyer .... ni dah dapat KERETA dah ni .... choii choii choii serius tak nak buat lagi ....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin