Isnin, 31 Januari 2011

celebrate bday DeqSue ......

.
baru baru ni .... aku dapat invitation dari si NoraJoey .... ajak lepak kat KTV Klang parade .... so bila aku pikirkan pada mulanya macam malas nak mai ... coz sorang sorang giler keras aku dibuatnya ..... coz enAdam tak ada ..... tapi kebetulan si Joker nak mai .... so plan ngan Joker ...... :P

so on Sunday lepas (30hb) around kul 1 si Joker dah sampai kat umah aku .... memandangkan aku agak blur kat mana area Klang Parade ni ... plan kluar awal ... bila dah sampai nengok si Nora tak sampai lagi ... choii sangat ... so kitorang gi lepak lunch dulu ....

around 2.30 macam tu baru si choii ni sampai .... dan kitorang pun reramai ke KTV .... ke bilik yang telah di sewa .... dammed pada mulanya niat hati nak buat rakaman untuk hantar masuk audition .... hahahah tapi ramai plak member deqSue ... so ala ala segan gitu ... ;))


kira ramai gak lah yang mai .... kawan kawan DeqSue offcoz lahh kan .... kawan kawan fanclub si KtCatz and NoraJoey dari NubhanFC pun ada mai ...... ye ke .... aku mai hembus jer kata member fanclub .... heheheheh :P

gambar atas menunjukkan ... gelagat bday gurl si deqSue ngan akak akak dia yang choii ..... bersama juga abah mereka .... wow turun dari negeri bawah bayu gitu ..... curtlasst .... seperti biasalahh .... nyanyi nyanyi .... makan kek bagai ...... and finally hampir 3 jam kat KTV times up .... :P
lepas event tu ..... aku ngan Joker tak tau nak ke mana finally kitorang terus ke William untuk dinner before balik umah ..... dalam cuaca hujan dan kedinginan memang marvelous untuk pekena Bihun TomYam Ayam ..... berpeluh dibuatnya .... ;))

selesai makan ... kitorang pun pulang .... so pada DeqChoiii ... opss salah DeqSue .... selamat menyambut hari lahir yek .... semoga sentiasa sihat .... gembira serta success dalam apa jua yang dilakukan .... ingat jangan CHOII sangat macam kakak kakak mu itu ... hahahahhahah choiii nyer deqSue .... ;)

TakSangkaYer .... :-t
.

2 ulasan:

NoraJoey berkata...

nk curik gmbr letak kat blog..mls nk tgu gmbr sndiri upload..hahahah

KeMatZ berkata...

choiii .... saving gambar ko yek ..... choii sangat ....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin