Selasa, 18 Januari 2011

only B+ jerr .....

.
kembali memblogkan diri... setelah hampur 2 minggu aku cuti dari memblogkan diri kan.... so actually pada mulanyer macam nak sharing pasal citer percutian aku ..... but ... still belum ada idea and mood nak sharing citer pasal cuti cuti hari tu ... but dont worry aku akan citer nanti .... :P

so aku kembali memblogkan diri dengan entry ni ... apa yang aku ngarut only B+ jer ni .... motip sangat ko ni Kematz..... :-?

ok... actually tadi... aku baru jer diappraisal oleh bos aku ..... hahahha giler lahhh first time kena appraise ni .... tak bleh blah .... actually time confirmation hari tu pun ada gak .... but time tu yang nilai aku ... aku punya HOD ... PakYah ... so dia memang lahh nampak apa aku buat bagai kan..... but kali ni.... amik ko.... Manager OK ... si TZ erkkkkk .....

but aku cool and slumber jer .... sembang sembang ..... dah mcam informal lahh plak .. aku pun tak tau berapa lama ... tapi bila aku kluar bilik si TZ ni .... colleague aku cakap lama sehhh nak sampai 1 hour .... yoooh ohhh jer korang kan ....

so setelah dinilai ditambah ditolak didarab dibahagi bagai semua finally .... aku just dapat B+ jerr..... so kira kalau ikutkan system CGPA aku just dapat 3.33 jer lahhh hahahahahha .... oklahhh motip lahh aku nak dapat 4 flat .... bukan apa ... susah tu nak maintain .... atleast B+ ko lehh gak try target next year dapat A- ke A ke .... :P

tapi paling aku suka tadi bila bos aku kata .....

"saya tak kisah lah if awak ni nak berambut panjang ke .... nak berjanggut ke .... but apa yang penting you know how to be look smart and know how to communicate with client .... xpecially bila attend a meeting kat client site"

so... di sini.... nampak gaya aku tiada masalah if aku nak berambut panjang bagai .... ;))

so gitu lahh kekdahnyer ...... but aku hope next year aku lehhh target atleast lehh dapat A- plak ..... aku akan cuba ... itu pun kalau aku masih kekal di AntaraBandar lahhh kan..... :)

so as usual stayTuned for next entry .... ;)

TakSangkaYer .... :-t
.

4 ulasan:

sukahati berkata...

tuh bos kata tuh perli kotttt...takkan tapaham lg :P

KeMatZ berkata...

hahahaha....... dia perli ke... apa ke.... janji iols pegang apa yang dia kata.... hehehehhehe ni bukan pentas teater ada tersirat tersurat bagai..... hahahhaha :P

LaYar_LaRa berkata...

kelazzz ko pye boss ea....!! :-p 3.33 tu dh dikira dapat dean award tuh....mesti comolot bgai lam blik dia td....:-p

KeMatZ berkata...

baik saaaanggatttt ok...... siap time appraisal lehh duk berhanyam ketupat lagi ..... curttlassst gitu.... ko mampo....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin