Sabtu, 13 September 2008

Yok Sahur @ Murai Dot Com.....

.
so kali ni citer pasal Yok Sahur anjuran Murai.com.... 3hari lepas pada hari rabu kot.... kalau tak silap... Romi call aku... inform dia menang jemputan bersahur bersama Artist anjuran Murai.Com... leh baca kat sini nak tau ROMIE so dia telah ajak aku untuk join sekali.... coz dia dapat 2 jemputan... aku pun on ajhe.... so sessi yang dipilih ialah sessi pertama...

tempat dia plak.... ialahh di Restoran Rumah Thai kat taman Melati... sebelah MRR2 tu... hehehehe so aku ngan si Romie sampai kat sana tepat kul 12 malam.. heheheheh so apa lagi.. terus duduk di meja makan.... antara artist yang ada hari tu...

Imran Ajmain... Kumpulan SixSense... Izwan Pilus... Aizat... Faisal... Rain... dan yang best nyer ada Nadia Redah Jerrr... hehehehe... dan lagi best malam tu... si Nadia ni duk semeja ngan weols... heheh pada mulanya semeja 4 orang sorang lagi.. si Rain... si Rain ni pendatang baru dalam bidang nyanyian ni... so nanti kan single baru dia nanti... suara dia pun not bad...

oleh kerana... dihidangkan set.... so kitorang kena combain meja ngan meja sebelah... di mana pemenang bersama partner nye dan 2 artis.. iaitu Imran Ajmain dan Izwan Pilus... hehehhee so nak tau apa kitorang makan... heheheh nyum nyum...

biasalahh nama pun restoran Thai... so harus ada TomYam... nice tomyam dia... ikan masak apa aku tak ingat... Udang masak Mentega ye ke.. but si Izwan Pilus leh say rasanya macam kuih semprit...(tul ke ejaan dia ni... what eva...) hehehehhe dan ayam masak pandan... memang sedap... nak nak lagi free... heheheh...

look aksi si Nadia... siap tolong hidangkan nasi lagi... Anak siapa lahh ni.. sesuai dijadikan menantu... wah... up nampak... hehehehhe so sambil makan.. sambil snap gambar.... sambil borak... sambil melawak... kebetulan time tu pihak majlis... past kat aku kertas tertulis.. nama artis.. FAISAL.... aku dah blur.. nak buat apa.. rupanya dia suruh tanya soalan...

hemmmm apa ye nak tanya memang tak ada idea... last last... aku pun tanya ajhe lahh.... setiap orang akan tanya sorang artist... so... nak tau si Nadia... kena soal apa.... so layan kat sini... bawah ni... heheheh aku pun lupa minah mana tanya soalan ni.. heheheh....




settle ajhe sessi tanya soalan jawab soalan... apa lagi... bersurai lahh but sebelum bersurai... sessi bergambar..... lahh apalagi... hehehehe.... snap snap macam macam... heheheheh..... layan kan ajhe... hehehehe....

With Nadia

With Rain..IzwanPilus...Aizat..ImranAjmain..Faisal...

With Sixth Sense..

All Artist with Manager Restoran Rumah Thai..

So settle nyer semua... aku ngan si Romie pun gerak balik... kitorang sempat lepak jap kat KFC WangsaMaju.. coz nak ambil kereta aku coz aku park kat situ... then terus balik tido... hehehhe... layankan ajhe... opss pada korang yang ingin join benda ni.. leh lahh clik... ke link yang aku bagi under promo bawah ni... layan..
ada lagi 3 sessi ok... untuk dimenangi....


TakSangkaYe...
.

4 ulasan:

romi flizz berkata...

thanks for join aku for dis event n also pic skali..
da bes story pd mulenye aku xkenal izwan pilus..klaka jugak..bukan ape..
mmg lain kalo tgk kt magazine dgn kt luar..teknologi touch up merubah segalanya..
ahaks..

kunyeet berkata...

asik makannnnn jer.....
kata nak diet....

KeMatZ berkata...

romie... heheheh.. thanx kat ko sebab ajak aku sekali.. hehehe aku pun sioot.. aku ingat dia one of team six sense.. hehehehe... giler teknology mengatasi segalanya....

kunyeet.... tu lahhh sepatutnya bulan pose ni boleh kan.. ni tak asyik makan ajhe... hehehehe... takapalahh kunyeet... nak buat macam mana kan... heheheh hantam ajhe...

Tanpa Nama berkata...

Thank you for having a dinner @ Restoran Rumah Thai, Saujana Utama. For your info we also have 2 more branches i.e. Taman Melati and Taman Dagang Ampang.

Please visit our website http://www.restoranrumahthai.com
http://www.serisaji.com
http://restoranrumahthai.blog.com

Thanks

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin