Isnin, 29 September 2008

Berbuka Bersama Member UiTM Ku....

.
ok bercerita pasal majlis berbuka aku bersama member member aku... aku rasa ni ada yang terakhir buat ramadhan kali maklum lahh jap lagi aku akan berangkat pulang ke SouthPark... hehehhe.... so majlis telah dihandle oleh si Mally... yang memang kitorang selute bab bab handle event ni... hehehhe so setelah berbincang.... dan menjemput... finally.. decide untuk berbuka di Restoran Pelaga Park Kafe di Seksyen 13 Shah Alam....

so aku around kul 6ptg baru bersiap nak gerak maklumlahh tertido sedar sedar kul 6 boleh... so bergegas mandi bersiap and gerak.. dapat calling dari si Ika... suruh pickup.. so gi pickup dia dulu kat umah dia... so aku ngan Ika sampai kat Pelaga around kul 6.40ptg macam tu lahhh... sampai nengok si Mally tengah lepak di kereta menunggu kehadiran member member....

kebetulan.. Aleng pun baru sampai... so kitorang masuk.. dan nengok si Chuck and Amy dah ada.. so beratur ambil makanan.. hidangan disediakan ala buffet... dan pelbagai jenis masakan melayu disediakan... aku tak tau nak memilih apa just ambil ajhe lahh yang ada... wakakkakaka...

so gambar di atas antara menu yang kitorang ambil... so sambil tunggu berbuka... kehadiran member lain pun tiba... seperti Ana dan Paktam.... Is dan Zura... Rafiz dan Ain.... dan paling lambat si Haris... maklum lahh dia ni STAR... selalu mai lambat... heheheh... dia sampai time kitorang semua dah berbuka... boleh...

bila semua dah selesai makan.. kitorang still stay lagi kat situ bersembang seperti biasa... sampai area tempat kitorang makan tu semua dah balik... so kitorang leh order minuman lain lagi.. coz duk seronok bersembang kan... hehehehe... gelak tawa... memang dah lama kitorang tak berkumpul seperti ni... hehehe.. memang seronok....

so around kul 9.45malam macam tu... kitorang pun decide nak beransur dari restoran tu... hehehe... so bila ditanya apakah planning lepas tu... tiba tiba idea tercetus bila si Rafiz ajak bermain bowling... boleh.... so kitorang pun setuju sebelum gerak... sempat lahh kitorang possing bergambar ramai ramai.... sebagai kenang kenangan... ehehehhe...

Member Lelaki Yang Hadir

Member Wanita Yang Hadir

Kami Yang Hadir...
Credit Pada Amy Coz Dia Yang Snap Ini Gambar

Kami BerTigaBelas Berbuka Di Seksyen13

So seperti dibincang tadi.. after berbuka... kitorang pun bergerak ke pusat boling.. so kitorang ke Ole Ole Super Bowl Shah Alam.. di seksyen 18... sajhe ajhe nak try lane kat situ... heheheh... but yang turun main bowling tak semua lahh.. coz Chuck dan Amy.... tak dapat join.. coz Amy akan balik kampung dia kat Perak malam tu... Is dan Zura coz dorang nak balik Putrajaya... dan Ika sebab dia nak gi shooping... hehehehe.....

so yang tinggal kami berlapan ajhe... so kitorang main 2 games... oklah aku pun dah lama tak main bowling... sepanjang bulan puasa ni memang tak pegang bola langsung hehehehe... so main ajhe.. tu pun pakai house ball.. heheheh.....

So bila dah habis main bowling... so kitorang plan nak mengeTEH so... tempat dituju... tak lain dan tak bukan.. PakLi Kopitiam.. hemmm kali yang join just 5 orang ajhe.. coz Ana dan PakTam... and Haris... balik awal.. coz esok (hari ni isnin) dorang kerja... hello... melayu jinjang ajhe kerja this week ok.. dan mereka yang tak ada kampung ajhe kerja... opss...

so bila dah kat situ.. aku pun alang alang bersahur terus lahh senang.. balik boleh terus tido.. coz nanti bangun terus gerak.. balik kampung.. so aku telah order...

Golden Fried Rice

Cendol

so bila semua dah settle makan kami pun bersurai.. around kul 2pagi gak lahh baru bersurai... so gitu lahh citernya bila kitorang dah berkumpul... pastinya akan sampai ke pagi... apanakbuat... bukan selalu.. so.. StayTune ok...

Selamat Hari Raya...

TakSangkaYe...
.

5 ulasan:

eleza737 berkata...

wahh wahh.. semua ni super senior aku ke..?
hahahahah

KeMatZ berkata...

hehehehe... eleza... super senior yang tak super senior lahh....
hehehehhe

eleza737 berkata...

ahahaha hampir2 ke senior sitizen =))

emmazuraima berkata...

seronok b'buke ek..
kim salam kat mamat pakai bj cokelat, muka cam apek tu..hehe..

KeMatZ berkata...

hehehehe... sampaikan salam kat muka macam apek tu.. no prob...
no telefon nak... hhehheheheh....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin