Khamis, 18 September 2008

Yehh... Dapat Sourvineer......

.
yehh... tadi... aku gi berbuka kat Seoul Garden.... tak sangka sambil berbuka puasa.... lepas ajhe habis majlis... aku dapat sourvineer dari member aku yang baru ajhe pulang dari Oversea.... hehehehhe... nak tau apa... lihatlahh...

4 tin coke dari 4 buah negara berlainan seperti Holland... Belgium..dan London... hehehhe.... best suka suka.... dan dapat gak keychain... berbentuk Huruf K.... heheheh K stand for KEMATZ... hehehehe suka suka... apa apa pun thanx to Kunyeet.... coz belikan sourvineer... thanx banyak banyak...... I LIKE..... hehehhe

TakSangkaYe...
.

5 ulasan:

HaZiFah berkata...

best x mkn kat seoul garden tu?
rege range cemner?
story2 nnti nk try mkn sana lak {biler aderkelebihan duit la} :P

KeMatZ berkata...

pza.... no prob... nanti aku akan citerkan.... semalam tak sempat... balik terus flat... coz kekenyangan... melayan ice cream dia yang lazat.... hehehehe

arina sativa berkata...

ni mesti 5 kali tambah eskrem kan? muahahaha

KeMatZ berkata...

arina.. tulahh pasal.... tapi serious aiscream dia dap.... nak nak yang iols makan tu.... nyum nyum...

kunyeet berkata...

3 negara je la...kat France tak jumpa coke tin...sume botol plastik...wahahaha...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin