Sabtu, 6 September 2008

SahurKu Bersama KawanKu....

.
citer pasal sahurku yang over kali ni... wakakkaka... kira sebelum ni sajhe ajhe duk pikir nak bersahur ngan member member... so kebetulan chat ngan si MessyManager.... so plan.... dan kitorang pun invite lahh beberapa member lain yang nak join...

so malam tadi.... waktu yang ditetapkan berkumpul.. di Stesen Putra Kelana Jaya.... around kul 1pagi... tapi aku sampai kul 1.40pagi... lehhh.... sorry guys... serius... aku tertido... and tak dapat terima message and call korang... coz aku charge phone aku guna pc... charger tertinggal.... sorry banyak²...

so finally yang join si... MessyManager.... Herry... Bai and si NDR.... si Romie.. nak join.. tp oleh kerana tak dapat nak hubungi aku di terus budget agenda ni cancel... so Romie... next time lahh ye... heheheh yang lain aku tak sure.. awat tak mai.. hehehe...

so tempat yang dituju ialah... si MessyManager ni teringin nak gi ke William... hehehhe... so sampai kitorang pun order masing masing... aku sekali lagi try nak order Mee Goreng... tapi Uncle William suggest benda lain menyebabkan aku terminat nak cuba try test... menu itu.... nak tau apa....

tu dia.... Nasi Goreng Smoke Duck... ehh betul ke... nama dia.. memang pelik.. tapi aku teringin ngat nak makan Itik... wakakka.. so apa salahnya cuba try test kan... di samping minuman aku... Ribena Blended Besar... hemmmm dap nyer... ops... terguna tag line MessyManager... wakakkaka.... member lain... order menu dorang... dan antaranya ialah....

Chicken Chop

Nasi Goreng Ketam bersama Udang Galah

hehehehehe..... yang lain order Mee Raja... dan Nasi Goreng Tomyam Ayam Pandan... hehehehhe... so kat bawah ni aksi kawan kawan ku... bersama menu masing masing... look... ala ala promote William pun boleh.....

hehehehehe...... selain tu sempat gak kitorang poss... dan Uncle William siap tolong snap kan gambar... memang sporting Uncle William.... suggestion dia pun memang sedap.... tak sia sia aku order menu Nasi Goreng Smoke Duck tu... heheheh licin.... hehehehe...

so around kul 3 kitorang pun beredar... kebetulan time gak... ada sekumpulan bloger terkenal... duk melepak situ... siap Uncle William bagi tau lagi... bila kitorang perhatikan... ya... memang ada yang aku kenal... antaranya... LensaLilly dan Shah.... hehehhe lain tu aku tak berapa sure wakakkaka.... dorang ni memang selalu promote William ni...

so settle bayar... gerak terus... kebetulan... aku plak ada another appointment nak sahur ngan member aku si Mally.. maklum lahh sehari sebelum tu aku janji ngan dia.... tapi lehh plak hanyut... heheheh so kira ni return lahh... karang sentap plak dia.... turun join si PakTam yang kebetulan ada kat KL... so join lahh...

hehehehehe... look my pren... superstar Mally... opss.. nama glamour Adam... hehehhe.. dan PakTam.... hehehe... aik macam ada tak cukup ajhe... siapa ye... ohh si Ana... mana dia... ngengada ngantuk lahh bagai... tak tido lagi lahh dari siang... habis tu kitorang tido ke... waakkakaa.. apa apa ajhelahh....

so inilahh menu sahur aku kat PakLi Shah Alam tu... coz... masing kenyang kan... hehehhe su ala kadar ajhe... wakakka... around kul 5.30 kitorang cargon... hantar si member aku Mally... and aku terus gerak... balik... umah... coz nanti ada hal... ada urusan nak dibuat... wakakkaka... ok gitulahh citer Sahurku yang melampau... wakakkaka.... StayTune....

TakSangkaYe...
.

2 ulasan:

princess~syeena berkata...

zam,

syeena ngan shah pon dh t'addict mkn dkt William tue...

setttttaaaapppp giler utk nasi goreng ketam....
saya mau!!!

hudd berkata...

Aku tertidO....huhu...sori er..
mayb next time leh jupe..dh lame siou tak jupe korang..ermm..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin