Khamis, 25 September 2008

Duit Raya Dari Coke....

.
hehehhe... duit raya dari coke... apakah... eheheh tapi memang betul... just bermodalkan... rm2.10 untuk membeli sebotol coke berisipadu 500ml... then hantar sms bermodalkan 30sen... tup tup dapat Rm100... tak nak ke... hemmm tarak percaya... ni dia msg nye... hehehehe....

hemmm tak sangka ye... tapi....aku still macam tak nak yakin sangat maklumlahh ntah ntah orang tu tak call ke apa.... so nak dijadikan cerita tadi time kat office around kul 10... tiba tiba member aku msn aku.. kata dia dah dapat panggilan.. coz dia pun memang gak.. masa yang lain... hehehhe... so time msn... kebetulan CustomerService yang handle benda ni call aku..

so dia minta detail everything... semua.. wah.. best nye.... tapi hadiah ni akan dipos ke alamat yang aku berikan... dan hadiah tu mengambil masa dalam 3minggu or sebulan untuk process.... hemmm so nanti kalau aku dapat aku bagi tau... hehehehe.... dan yang lagi seronok hari tup tup bos aku bagi aku sampul duit raya.. wah dapat duit raya dari company...

serius beb... walaupun aku memang ada dengar citer kitorang akan dapat duit raya.. oklahh walaupun tak banyak.. kira lepas lahh nak isi minyak ke SHAH ALAM... bak kata member aku.. wakakkaka... ok lahh so kalau korang nak RM100.. apalagi beli COKE... then join lahh contest dia... hehehhee.. but ni semua depand on luck.. and jangan berharap.. heheheheh.... ok StayTune....

TakSangkaYe...
.

3 ulasan:

sukahati berkata...

lupa la nk beli coke smlm :(

KeMatZ berkata...

tak apa ada masa lagi....

hudd berkata...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
"MAAF ZAHIR & BATIN"

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin