Rabu, 17 September 2008

Lepak Berbuka Di PakLi Shah Alam....

.
so kebetulan hari rabu... 17ramadhan merupakan cuti umum buat negeri selangor.... sempena NuzulQuran.... hemm so dah nama pun cuti aku pun cuti lah kan... but walaupun cuti.. aku kena standby... phone.. kot kot ada calling pasal project maklumlahh project base kat KL... mana cuti kan... tapi aku yakin tak ada nyer orang nak call aku.. wakakkaka.... aku bukan nye hebat... hehehe....

so hari ni aku call member aku si Adam.. Adam... janggal plak aku panggil... si Mally lahh... and ajak berbuka sama... coz aku rasa tak pernah berbuka bersama lagi... but bersahur pernah lahh... so dia pun on... walaupun today aku ada invitation berbuka ngan member aku di KLSENTRAL... tapi aku tak join... so aku just kata tak dapat join.. sorry ye kawan kawan.... heheheheh.....

so around kul 4... aku dah ke ShahAlam... sampai pickup si Mally... and gerak... first aku ke Maybank sebab nak bankin duit... then... terus ke PKNS... coz si Mally nak cari KadRaya.... hehehhe... aku tak tau kenapa this year aku agak tak ada mood nak beli kad raya bagai.. event nak shopping pun still tak ada idea....

kebetulan kat PKNS ada kaunter bayaran Zakat Fitrah... so alang alang... aku ngan Mally pun menjalankan kewajiban... membayar zakat fitrah... kira settle lahhh.... lepas tu sempat nengok nengok kat bazar PKNS.. wow banyak juadah yang menyelerakan... tapi kitorang plan berbuka kat PakLi kan.. so just nengok ajhe lahh....

around kul 6 macam tu... kitorang gerak terus ke Seksyen 7... sampai ajhe... sempat duk ke kedai sebelah PakLi Kopitiam... duk nengok DVD kot kot ada dvd yang nak dibeli.. sambil sambil buang masa... hehehhe... then tak ada yang berkenan.. terus lepak kat PakLi.. orang dah mula memenuhi tempat di PakLi Kopitiam... nasib baik dah buat reservation... hehehe.... so apa lagi.. order lahh menu...

aku just order set ajhe... malas nak pikir.... nak tau apa yang aku order... hehehehhe antaranya... seperti dibawah....

Nasi Ayam Lemon

Kuih Muih... Ice Cream Vanila dan Cincau

sambil sambil menunggu seorang lagi member aku sampai.. si Zaid TakSangka plak... dia mai.. maklumlahh dia ni memang agak sukar kalau nak ajak lepak.... busy memanjang... maklumlahh dia ni model heheheh... dan dan ajhe aku ni... matilahh aku kena spank ngan dia.. wakakkakaka....

biasalahh bila aku mally and si zaid ni dah berjumpa.... pelbagai.. cerita mula lahh kluar... event kes kes zaman belajar dulu pun semua duk diceritakan balik.. sampai gelak gelak bagai.... so sambil berbuka menjamu selera.... sambil bercerita... heheheh... aku plak tiba tiba teringin nak order Cendol... apa lagi.. order saja... hehehhe...

lihat Cendol tu... menyelerakan tak.. ini kalau time pose.. ada yang tercabar iman di dada ok... rasanya nye memang tip top... heheheh suka aku... nak nak bab gula melaka tu... (ye ke gula melaka) sebab kita sendiri yang tuang... hehehehhe....

so borak borak.. aku pun snap snap gambar... hehehehhe sempat gak lah aku snap gambar 2 member aku ni... hehehehe... sorang tu superstar... dan sorang lagi model terhangat... heheheheh.... matilah aku... aku tepek and inform nama dorang...

Adam Arjuna & Zaid Danish

wakakakaka..... so settle ajhe lepak lama gak lahh lepak situ.. sampai aku order apa lagi ye... dari air panas... Teh Tarik.. sampailahh aku order Coke... wakakkaka tapi memang best... lama tak lepak macam ni... coz masing masing busy ngan career masing masing... so around 9.20malam... baru kitorang gerak balik....

so gitulah citer nya... tadi... so stayTune... for next thread... kalau ada lahh... hehehehhe....

TakSangkaYe...
.

6 ulasan:

Adam Arjuna berkata...

huhu...
cepatnyer wat posting...ahahaha..

wah..terasa bangga diriku bergambar ngan mr zaid zaidi, si insan kacak itu...wakakaka....

KeMatZ berkata...

harus kena laju.... lepas ni ada banyak event menanti... wahh dan dan ajhe...

Adam Arjuna berkata...

aiyooo..entry byk sgt ke..
gila la ko ni...
mengalahkan artis la ko nye jadual ni..penuh je..kan..

lolly berkata...

uols je ke yang bukan superstar?;))

KeMatZ berkata...

activities sendiri... apakah ngan artist.... semua cerita diri aku ok.. tak ada kaitan ngan orang lain.... hahahahaha..... ada aku ada lahh citernye...

KeMatZ berkata...

lolly.... biasalah... iols memang BUKAN SUPERSTAR.... hehehehe dorang ajhe tu... satu Superstar.. satu Model... wah....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin