Ahad, 27 Januari 2013

Turun Stadium Layan JDT vs PKNS

.
kembali memblogkan diri ... kali ni nak sharing citer yang tak disangka sangka gitu .. wahhh dan dan jer enKematz kita ni kan :P hahahah ok lahh baru baru ni ... aku ntah apa mimpi gigih turun ke Stadium Shah Alam untuk gi layan perlawanan Johor Darul Takzim vs PKNS ... :-SS


serius ... walaupun pada mulanya rasa macam ehhh apakah mimpi aku ni beria nak turun gi stadium bagai ... tapi bila just sembang sembang najis dengan Daus ... tup tup dia ON ... walaupun dia Selangorian ... hahahah so bila dah ada geng ... sajhe ajak si Udin dan Paan dorang pun ON juga ... so lepas jer kul 8 malam ... kitorang terus gigih ke Stadium ... :D



tuuu dia ... bagai kebetulan plak kitorang masuk stadium and betul betul duk kat port team penyokong JOHOR so layankan jer lahhh ... pada awalnya ... tapi bila masuk 2nd half aku pun tak tau macam mana tetiba aku lehhh terjebak sama dengan team penyokong tu ... hahaha ;))

bagaikan ada aura yang memanggil manggil untuk kitorang join dorang sekali ... bila dah join ... time tu memang dah tak layan bola sangatlahh kan ... duk nengok gelagat orang dan nyanyi nyanyi jer lahh hahahaha =)) 


seperti semua tahu ... keputusan malam tu berpihak pada team Johor Darul Takzim kan ... perhhh kira bertuah gak lahhh kan datang support kat Stadium then team JDT menang ... perhhh seronok dibuatnya .... :P


tuuuu dia ... gambar aku ngan Udin ... kitorang memang Johorian ok ... dan gambar bawah ni aku bersama 2 Selangorian ... hahahah tak apa nanti time JDT vs SEL ... kita turun lagi ye ... :-SS


so gitulahh kisahnya untuk entry kali ni ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ... ehhh jap jap ... tapi sebelum tu ... jom layan video yang si Udin kita record ... dammed aku ingat dia snap gambar .. rupanya dia record video ... tapi slumber juga aku UP hahahahha Tarra Pappa Heyyy ... Tarra Pappa Heyyy ... Tarra Pappa Heyyy ... Tarra Pappa Heyyy ... :D


video

Credit Video pada Udin :D


TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

udin berkata...

berapa credit untuk aku???

KeMatZ berkata...

credit teh tarik ... vollehhh :D

terima kasih din kerana diam diam ko rakam video ... terima kasih

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin