Sabtu, 19 Januari 2013

misi mencari sup gear box

.
kembali memblogkan diri ... kali ni aku nak sharing kisah misi mencari sup gearbox .. hemmm ntah apa mimpi tetiba lately kitorang ala ala mengidam nak pekena sup gearbox hahahah tak bleh blah statement ... :P

so google punya google aku jumpa lahhh one kedai kat seksyen18 shah alam ... katanya ada ... kat SUP UTARA POWER ... so sesampai jer kitorang kat situ ... tup tup ... gearbox tiada ... hemmm jadinya hampa lahh kitorang ... so finally kitorang decide order sup campur ... sup tulang and sup daging ... hemmm APTB :(



seperti biasa bila sudah kenyang ... kitorang pun pulang ke pangkal jalan ... heheheheh :P tak apa geng ... misi mencari sup gear box akan diteruskan ... nanti kita tunggu dan lihat masa yang sesuai heheheheh :P

so untuk misi kali ni GAGAL lahh kekdahnya ... hahahahha jadinya nak tau what next story ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

1 ulasan:

layar_lara berkata...

oowwwhhhhhh....!!!! aku baca entry ni sambil telan ayaq liuq...choiiiiiiii....:|

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin