Selasa, 15 Januari 2013

Mee Kari SG

.
hemmm actually sajhe nak sharing pasal makan makan ... semalam aku finally berkesempatan duk pekena Mee Kari kat SG Restaurant Kampung Medan ... hehehehe :D


memandangkan aku pulang dari meeting and malas nak masuk semula ke office terus plan ngan cikWahida untuk gi pekena Mee Kari ... actually dah lama aku teringin nak pekena mee kari kat sini ... last time aku gi tak silap aku ngan PnAyu and husband dia EnRafi ... tapi tak ingat berapa tahun dulu ... coz rasanya before aku kerja kat AntaraBandar kot ... :P

so akhirnya ... semalam tercapai niat aku tu ... walaupun semalam teringin gak nak pekena Nasi Itik hahahah ... tak apa ... pelan pelan kayuh katanya ... next time kita try nasi itik plak ... 

oklahh as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

** tetiba teringat Mee Kari kat Bukit Aman ... situ pun dah lama tak gi since si PnAna dah tak duk situ ... :(

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

dekat 3taon seyyhhh...lejen sungguh.. :P

KeMatZ berkata...

mau tak lama ....

ni entry dia ...

http://kematz.blogspot.com/2009/04/tiba-tiba-mau-makan-mee-kari.html

hahahah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin