Isnin, 14 Januari 2013

Sumbat by Faizal Sulaiman

.
kembali memblogkan diri ... ok kali ni aku nak sharing pasal buku yang aku baru jer habis telaah ... dan buku tersebut merupakan novel keluaran FIXI seperti biasalahh kan ... cuma ku pun tak pasti ni novel keberapa FIXI ntah ... hahahah matilahhh malas nak kira sebab banyak dah :P

dan untuk kali ni merupakan hasil penulisan oleh saudara Faizal Sulaiman yang bertajuk SUMBAT ... amik kawww ... curtlasstt ko nyer title ok ... dan kalau ko nengok cover novel ni pun ala ala mengancam gituuu ... and paling rare tup tup ada yang satu macaroon yang hangus ... erkkk motip ... ;)) 


ok abaikan sajhe kisah cover buku ni ok ... so setelah aku selesai telaah ... apa yang aku leh katakan ... memang perhhh unsangkareble ... serius ... ko akan tak sabar sabar nak tahu apa kesudahan kisah dalam Sumbat ni ... ada sajhe persoalan yang timbul ... seperti ... ehhh siapa dia ... ehhh bila plak dah ni ... ehhh kat mana ye ... kenapa ye ...

dan akhirnya satu persatu terjawab ... hemmm memang agak style gak lahh penulisan si Faizal Sulaiman ni ... so if kalian tanya rating dari 5 bintang ... aku rasa bagi aku lahh ye ... 3.87 lahh vollehhh .... walaupun menarik tapi bagi aku KELABU dan MURTAD is still awesome ... erkkkk :-SS .... jangan sentap ye ... ni just pendapat aku ... :P

so if korang ada pendapat sendiri ... or maybe korang nak tau sendiri apa kisah dalam SUMBAT ni ... cepat cepatlah grab SUMBAT ni sebelum ianya kehabisan or dah basi coz dah ramai dah baca lebih awal dari kalian ... hahahahha siottt jer kan statement aku ni ;))

so gitulahh kisahnya untuk entry SUMBAT ni ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

3 ulasan:

FaizalSulaiman berkata...

terima kasih kerana membaca! :)

KeMatZ berkata...

sama sama ...

terima kasih juga kerana sudi singgah ke ruangan ini ... :D

layar_lara berkata...

baru abis bca semalam....

harus aku carik murtad lak lpas bca review kau nih...tp mcm dah manayak dlm listing....haiilaaaaa... sponser weyyyhhh....:P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin