Ahad, 20 Januari 2013

the side kick of kick off

.
what the title of post lahh aku duk sembangkan ni ... hahahahaha ntah lahh aku pun duk tak paham apa yang aku duk tepek sebegai title tu heheheh so jom layankan jer lahh hahahaha :P


ehhh kau kat ner tu enKematz beria ko duk focus ... macam dengan taklimat MLM plak dahhh ... hihihihi ... ohhh no no no ... ni actually merupakan majlis Kick OFF 2013 tempat aku kerja ... hehehe gigih kick off bagaikan ... hemmm layankan jer lahhh ... aku pun pada mulanya memang lahhh malas bangat nak attend rasa macam nak buat macam last year jer ... tapi memandangkan Emcee time tu super gorgeous harus aku gigih mai hahahahha :P


tuuu diaaa ... bro Udin kita jadi Emcee ok ... giler ko tak nak nengok dia berbual bicara hari tu ... walaupun segala script dia aku dah naik hafal dah ... mana ketidaknya ... 4 hari 3 malam kot dia duk practice kat sebelah aku ... macam gambar di atas tu hahahaha =)) [ matilahhh aku kalau dia baca entry ni ... mau dia stunner aku nanti ... harap harap dia tak baca ... korang pun jangan habaq kat dia ye :P ]



memandangkan nothing interesting time tu ... so aku just layankan jer lahh apa depa sembang boom bang boom bang ... then snap picca jahhh heheheh tu aku sempat bergambar dengan one of member yang dah 10 tahun loyal ngan AntaraBandar ... kagum aku heheheheh :P apa apa pun tahniah pada mereka yang telah berkhidmat more than 10 years kat AntaraBandar ... salute aku pada kalian ... aku ... hemmm ntahlahh kita tunggu dan lihat ... mana tau aku pun jap lagi ... TUP TUP 10 tahun sudah .... ngiarkkkkk :-SS


ohhh ini gambar aku ngan mak buyung ... dia ni pun gigih mai office semata mata nak nengok bro Udin kita beraksi ... hahahahha siap gigih pakai tema ok ... merah hitam ... curtlasttt ko jahhhh dah macam puteri umno pun aku rasa ada gak .... hahahaha [ ni pun aku dengan slumber tepek gambar perut dia ... matilahh kalau dia baca entry aku ni ... hope dia tak perasan ... ;)) ]

so begitulahh kisah untuk entry kali ni ... nothing special kat KickOff tu .. melainkan kitorang diberikan Mug dan sebiji limau mandarin ... :P so as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

wan muhammad berkata...

Untung2.

KeMatZ berkata...

apa yang untungnya ... hahahahah ;-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin