Rabu, 24 November 2010

Muzik² - SemiFinal 3

.
continue citer pasal muzik muzik... so as semua tahu... isnin lepas berlangsungnye SemiFinal terakhir untuk pemilihan lagu yang akan berentap untuk Anugerah Juara Lagu yang ke 25 ....... so untuk melengkapkan jadual cehhh wahhh... so aku pun turun untuk menyaksikan semifinal terakhir ni secara live di Plaza Alam Sentral...;))

as korang semua tahu 6 buah lagu yang berentap untuk semifinal ketiga ini... dan lagu lagu tersebut seperti di bawah.... ;)


Realiti Dewi - Aliyah
Pelita - A.P.I
Extravaganza - Bunkface

Selamat Malam - Faizal Tahir
Berlari - Tomok
Bersamamu - Joe Flizzow

pada semifinal terakhir ni juga seperti semua tahu.... akan diumumkan juga 14 buah lagu yang akan berentap di Anugerah Juara Lagu.... so as usual sementara tunggu keputusan diumumkan.... persembahan selingan kali ni dihiburkan oleh persembahan dari kumpulan Spider.... hemmmm apa yang aku leh cakap.. persembahan Spider ni agak hambar ok.... borring dan mengantuk... tak tahu kenapa.... :-?

if compare ngan persembahan Kak Melah dan Rahmat Mega sememangnya jauh ok.. crowd pun ala ala semua macam tak ada mood nak join nanyi bersama if compare time ngan Kak Melah and Rahmat Mega... ontahlahhh abaikan lahhh citer ni.... hahahhaha :))

so seperti semua tahu.... 14 buah lagu yang terpilih adalahhh seperti di bawah.... \:D/

Drama King - Meet Uncle Hussin
Hanyut - Faizal Tahir
Noktah Cinta - Hafiz
Pelita - A.P.I
Kebahagian Dalam Perpisahan - Shahir

Ku Ada Kamu - Adira
Sofea Jane - Black
Berlari - Tomok
Mencari Konklusi - Hujan
Selamat Malam - Faizal Tahir

Cinta Sempurna - Yuna
Jahat - Stacy
Tolong Ingatkan Aku - Ana Raffali
Extravaganza - Bunkface

perhhh.... so tahniah pada semua yang telah berjaya ke Anugerah Juara Lagu 25 yang akan di adakan pada 9hb Januari 2011..... erkkk... 9hb... dammmed lahhh tak dapat aku nak layan secara live... coz on that date.... aku tiada di semenanjung lah plak.... hampehh sungguh.... ni yang rasa sedih ni :(

apa nak buatkan... hope depa postpone lahh ke tarikh lain... hahahha walaupun aku tahu itu hanyalah sekadar angan mat jenin ajhe.... apakahh depa nak postpone bagai... bak kata NoraChoii... ko ingat ni HITZ 1 ..... postpone berkali kali.... and finally nan hado konsertnyer.... choiii sangat kan hahahhaha :))

oklahh gitulahh cerita kali ni ... so seperti biasa... stayTuned for next entry ok ;)

TakSangkaYer...:-t
.

4 ulasan:

Adam Arjuna berkata...

errr...
lagu faizal tahir tu tajuk dia 'Selamat Malam' ke, or 'Selamat Malam Sayang'..? rasanya tak de sayang tu...

entah..

mcm tajuk lagu imran ajmain plak kalu skali dgr.. haha

**parinit

KeMatZ berkata...

hahahhahahaha terlebih plak kan....

thanks.... nanti aku edit.... erkkkkkkkkk :P

NoraJoey berkata...

choii..tetap nk mention name aku...
lagu selamat malam jerk la..takde sayang nye der...huhuuh..
so tiket ARENA ko aku pas kat adam la yer..wkakakaka

KeMatZ berkata...

nora... ko jangan citer pasal tiket ARENA boleh tak... sentap...

harap harap postpone.... Stadium Bukit Jalil Runtuh 7hb tu... erkkkk

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin