Rabu, 10 November 2010

gi ke Honey Honey Grill

.
kali ni nak bercerita pasal tempat makan... actually aku memang dah lama plan nak gi try test makan kat sini.... kalau tak silap aku time bulan puasa lagi.... ntah macam mana time aku duk layan jalan jalan cari makan... ada plak pasal Honey Honey Grill.... so time raya hari tu ada gak plan... tapi hampa coz aku mai... kedainya tutup... cuti raya katakan.. ;))


so sabtu lepas... dinner no idea nak makan kat mana... kebetulan aku just berdua ngan housemate aku si Wahab.... so.. finally aku decide... nak try kat sini.... si Wahab ni dia jenis tak kisah.. so ON jer.... so kitorang pun gi lahh... tempat ni pun tak jauh dari umah kitorang... coz tempatnya kat Glenmerie jer... :)

time tu.. mai... tak berapa ramai... maybe ramai balik kampung... almaklumlah cuti deepavali..... so apa adahal... kitorang sampai terus nengok menu... sambil duk tanya dia punya pelayan yang mesra.... tanya apa yang menarik... setelah di cakap cakap... last last aku pilih set nasi bersama Ayam + Daging yang di masak secara grill within madu... nyum nyum.... bersama air epal asam kasturi if aku tak silap namanya.... :P

looks... as aku mention kat atas.. aku duk tau restoran ni bila layan jalan jalan cari makan... hahahha.... so pada aku... nice gak tempat dan masakan depa ni... ni pada rasa lidah aku lahh... hahahha.... kira if kalian nak try... lehhh jer gi serang restoran ni... kat glenmarie shah alam.... harga pun berpatutan...:)

so gitulahhh finally tercapai gak nak try kat sini.... so macam biasalahhh stayTuned for next entry ok.... ;)

TakSangkaYer...:-t
.

4 ulasan:

NcekYus berkata...

wah!!! amat menarik.
Glenmarie shah alam berdekatan dgn apa Bro..?? sgt2 berminat ar.

KeMatZ berkata...

kalau ko perasan yang kat area mamak apa ntah nama dia tu..... dia kat row belakang mamak tu.... :P

HaZiFah berkata...

air yg kaler pink² tu apa nama dia? nmpk cm sedap

KeMatZ berkata...

pink panther apa ntah..... strawberry ngan apa ntah dia bland... tak ingat... sebab tu housemate aku yang order... :p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin