Selasa, 23 November 2010

Ana Raffali - Sayangi Aku

.
memandanglah baru baru ni time aku gi layan persembahan Malam Puisi Riong kat Laman Beringin ada lahhh satu persembahan Ana Raffali yang aku mention aku ada capturekan.... but aku tak sharekan... :p

so now aku sharingkan buat kalian semua..... and kat bawah tu aku ada tepek lirik sekali.... tapi aku pun tak sure tepat ke tak lirik tu.... hahahha if ada salah lirik sorry ye.... ;)

apa apa pun jom layan .... \:D/

video

sayangi aku
itu saja yang ku pinta
dari mu

bukan harta yang menggunung
hanya waktu temani aku
jangan sesekali kau
bertanya kan mengapa

tuhan berikan
apa yang kita ada
apa yang kita ada
kita hajatkan

hidupku tak bermakna
jika kau tiada
usah kau belakangi aku
jangan tinggalkan aku

mana ada yang sempurna
dalam dunia kau dan aku
masing masing punya beban
dari kesilapan terdahulu

jangan sesekali kau
menambahkan beratnya
kita belajar
jadi lebih baik
jadi lebih baik
dari yang ada

kasih mu
mengubat segala sakitku
harap kau sayangi aku
tolong lindungi aku

haruskah aku hadapi hari ku
sendirian
tunjukkan aku
ajarkan aku
apa itu belas kasihan

kasih mu...

sayangi aku...
tolong lindungi aku....

- :) ANA RAFFALI :) -


TakSangkaYer...:-t

.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin