Ahad, 21 November 2010

mari menjawab soalan ...... :P

.
memandangkan kesengalan telah melanda diri ini hingga membuatkan aku mahu ajhe betukar menjadi zombie... tiba tiba aku mendapat idea mengarut untuk entry aku kali ni.... hahahhaha :))


memandangkan tak lama lagi pun... musim exam kan.... so apa kata pada sesiapa yang berminat sila menjawab soalan soalan dari aku... tak susah pun... jawapan semua ada dalam Hampeh Dot Com Zone... heheheheh... :P

pada mereka yang dah lama tinggalkan dunia peperiksaan... aku rasa ini lahh masanya untuk kalian cuba try test.... mengingat kembali cara cara menjawab soalan.... hehehehe... ntah apa apa jer aku ni kan.... apa jer... tak ada paksaan pun.... :)

di sini disertakan soalan soalan Peperiksaan Hampeh Dot Com Zone :

1. sudah berapa lama blog ini wujud ?

2. berapa hb aku mula begelar seorang pekerja ?

3. sampai sekarang ni aku dah bekerja di berapa company ?

4. siapakah yang aku minat ketika af 3 selain dari Amylea ? berikan 2 sajhe... :P

5. di manakah pertama kali aku mula tertarik dengan pernampilan Ana Raffali.... ?

6. berapa kali sudah aku ke event MASKARA anjuran Sindiket Soljah? tak kisah lahh MASKARA SHORTIES KE janji MASKARA ...:))

7. ketika AF 6 berlangsung .... berapa kali aku turun padang gi layan konsert secara LIVE ?

8. ketika event apa aku mula mengenali band PESAWAT ?

9. before aku join berblog under blogspot .... di manakah aku berblog ?

10. di event bowling siapakah team bowling aku menjadi juara ?

11. aku sokong siapa di OIAM 3 hahahahahah ?

12. JANDAKU yang selalu dicanang oleh diriku bermaksud ..... ?

13. siapakah president GIGIH FC ?

14. bila aku dapat bergambar ngan Yuna ?

15. siapakah pemenang² dalam cuba cari Aku ?

16. tournament bowling manakah first time aku mewakili EBIFC?

17. dalam entry cuba try test .... apakah yang aku cuba maksudkan dan entry tersebut ? ada 3 entry so jawapan ada 3 .... ;))

18. di manakah first time aku layan persembahan NIDJI ?

19. aku ke mana bersama mereka ini .... EnFaizal, CikLolly dan CikNano ?

20. soalan terakhir ..... Sila berikan Nama Penuh Aku seperti dalam MY KAD ... :P ?



:) Selamat Menjawab :)


look senang jer kan soalan soalan yang aku berikan.... cuba lahh jawab.... don't worry jawapan semua ada dalam blog ni.... maybe ada yang kena memerah otak .... membuat calculation .... buka buku rujukan ke .... hahahahha ;)) so amacam .. selamat menjawab ... sebelum tu ada tips... kat bawah ni... ni pun aku tanya pakcik google ... and finally jumpa macam menarik jer .... ;)

so seperti biasa.... stayTuned for next entry yang sememangnya hampeh dari Hampeh Dot Com Zone..... selamat semua...:)

KALAU ADA YANG INGIN MENJAWAB THRU EMAIL PUN BOLEH :

EMAILKAN JAWAPAN KE ......... KEMATZ@GMAIL.COM



* cubalah jawab... insyaALLAH ada hadiah menanti mereka yang menjawab semua soalan dengan tepat... nak tahu apa hadiah dia.... haruslahh SURPRISE...... :)

TakSangkaYer...:-t
.

7 ulasan:

HaZiFah berkata...

aku rasa soklan last aje aku bleh jawap..itu pn aku cam rasa cam salah sbb aku rasa, jawapan aku cam k'samar²'n btl aje.Hahahahha

p/s: Like this thread~~ (^_^)

KeMatZ berkata...

try jer pza.....
mana tau.... betul..... tembakan ko tu.... heheheh

jawab yang mana mampu.... bak kata cartoon tu... :P

sukahati berkata...

kalau bgtau jawapan kat sini...nnti ada org tiru :p

NoraJoey berkata...

choi jerk smua soklan ko..aku bc skali jerk..yg aku ingat soklan sape persta oiam 3 yg ko suke..dah tentu budak rambut kerinting tuh..c amylea...pastu presiden gigih fc dh tentu romi..okey tuh jerk nk jwb..sbb tu jerk aku mcm tau..wkakakaa..n jandaku tuh aku rase keta lama ko sblm myvi ko...choi

Adam Arjuna berkata...

ada hadiah ke?

kalu dpt novel ke, cd lagu ke.. or ucapan tahnah je aku tak nak la...

atleast keta, moto or dslr sebijik ok gak..

berbaloi aku jwb nnt... ahahha

KeMatZ berkata...

gedik lahh ko ADAM....

so buat masa ni rank tertinggi si NoraJoey..... hahahahha :P

teruskan mencuba...

NoraJoey berkata...

aku jwb lagi soalan 1st...blog ko dah umo tiga tahun..hahahahha..*br tgk entry bwh*

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin