Sabtu, 13 November 2010

lepaking kat burger king .....

.
selasa lepas.... tiba tiba si Adam ajak lepak... aku time tu pun memang baru jer habis kerja... terus ke umah dia... ku sangkakan just lepak dinner.. rupanya mamat ni lehh bawa aku sampai ke sg buluh... nak cari buluh betong katanya.... :))

so selesai urusan di sg buluh... kitorang kembali ke shah alam... and decide lepak kat burger king..... dah alang alang lepak kat area seksyen 13.... roger lahh si Nora... ajak lepak... well time muzik muzik aku agak mushkil si minah choii ni tak ada... tak tau kenapa.... :-?

so si Nora pun ON.... dia mai ngan adik dia si KTCat.... so kitorang melepak berempat.. sembang sembang issue semasa.... wahhh dan dan jer issue semasa.... hahahha :P sambil duk berborak... mr Photographer duk snap snap gambar... hemmm apa lagi kitorang bertiga pun mula lahh posse ala ala ANTM.... :P


lama gak kitorang melepak time tu.... sambil sambil online... sambil sambil snap snap gambar... sambil sambil makan.... sambil sambil chat... sambil sambil hanyam ketupat... semua ada lahhh cukup package.... hahahahha...

bila dah nak subuh baru kitorang cargon.... subuh... dan dan jer aku.... kitorang beredar before 12... coz Nora ada curfue.... before 12 kalau dia tak balik umah dia akan berubah menjadi bibik... :P matilahh aku kena langgar ngan myviHot dia.... =))

so gitulahhh kekdahnyerr entry kali ni... as usual.. stayTuned for next entry.... ;)

*credit photo to enAdamArjuna..... opss sorry lahh mukanya tiada... so aku just tepek gadjet dia jer..... :P

TakSangkaYer...:-t
.

2 ulasan:

NoraJoey berkata...

choiii..br plak aku tau ada entry nih..sib bek gmbr aku comel2..hahaha...ko mmg nk kene langgar ngan myvihot ku itu kan??choi tul....

KeMatZ berkata...

hahahahha...... nampak sangat ko dah lama tak jenguk sini kan... :p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin