Sabtu, 5 Mac 2011

with 3 ladies ......

.
last monday ..... aku memang tiada plan .... after kerja pun around kul 6 aku dah cargon pulang rumah ..... tup tup aku dapat 1 sms dari si Wahida .... tonite William 1130 malam .... aku dah thinking minah ni confirm sembang najis .... but aku just reply ok no prob but pickup aku :P

so around kul 1045 mlm aku perhatikan minah ni tak online thru fb dia .... but aku pelik motip dia dah counting sheep seawal kul 8mlm so to makesure either plan william ni just a sembang najis or not ... aku sms again .... then she say confirm .... try call CikNor to double check ... yes confirm rupanya depa dah on the way ke rumah aku .... :D

so bila depa dah sampai area umah aku dorang roger aku ... aku pun turun .... perhh giler ini 3 ladies ... selain wahida and CikNor sorang lagi ladies kepala mentol ialah si Fitri ..... but as usual aku kena buli untuk menjadi supir pada 3 ladies ini ... choiiii sungguh


sampai william ... aku memang tak nak order menu yang berat .... so aku just order guada cheese naan with caramel jer .... and another one aku telah mencabar diri untuk cuba try test pekena Herba Soda ... amik ko ..... ada serai bagai dalam air .... erkkkkk :-SS

si 3 ladies ni order semua marvelous nyer menu .... ngan Kueh Teow Tomyam diorder oleh si Fitri ... si CikNor dengan Arrabiata Spaghetti with meatball dan si Wahida pekena Chicken Supreme .... amak korang .... portion masing masing memang stok nak makan 2 or 3 orang punya wakakakka .... so kitorang pun duk rasa masing masing punya menu .... :)

bila dah kenyang ..... time dah menunjukkan around kul 1 .... so bila tanya apa plan boleh plak depa nak ajak meroyan ke ibu negara .... so layankan jer ... amik ko ... aku bawa pusing satu KL ... dari jalan ChowKit ke Lorong Haji Taib sampai lah ke area Bukit Bintang dan KLCC ..... sampai area Bukit Aman pun aku redah ... nasib tak buat kerja giler duk possing bergambar jer ..... kalau ngan team kepala giler aku dah lama dah kitorang berhenti berpossing di malam hari ;))

so bila dah memang tak ada dah lagi arah tuju ... kitorang semua finally decide mahu pulang ke pangkal jalan ....so begitulahh ceritanya ... memang 3ladies ni mentol masing masing ..... hahahha so as usual stayTuned for next entry dari aku .... ;)

TakSangkaYer... :-t
.

2 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

bkn aku ada suggest benti amik gamba ke...ko tu yg ala2 choiii...mnyampah...:p

KeMatZ berkata...

motip ... bila aku nak berhenti semua ala ala diva takut cahaya bulan bagai .... choii sangat ...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin