Ahad, 12 Disember 2010

weekand yang hambar....

.
ya.. this weekand merupakan weekand yang hambar buat diriku... kalau ikutkan ada aje benda benda menarik yang aku leh gi layan sambil snap snap gambar.... atau setidaknya... lehh juga aku keluar gi dating.... :P

tapi tu lahhh mungkin tiba masanya.... bermula dari jumaat lepas... tiba tiba aku diserang selesema.... :(

aku kalau just kena selesema jer... aku lehhh accept lagi... mean aku lehh control lagi.... tapi well... seperti sedia kala... if selesema menyerang diriku ini....pastinya ianya akan juga menyebabkan aku batuk..... :(

bila dah batuk.... mula lahhh aku ni ala ala susah nak bernafas.... ianya berlarutan pada sabtu (semalam) ya... semalam aku gi office pun dalam keadaan lemah longlai jer... but luckily aku manage settle kan task aku.... :)

balik umah... terus rehat... malam bangun... lepak jap... lepas dinner... pekena ubat batuk... terus flat.... sedar sedar siang... amik ko.... hari ni... aku memang just lepak rumah... nak turun kluar cari makan pun.. aku rasa letih.... kena plak time aku kluar lunch tadi... terik semacam.. membuatkan aku letih bangat... batuk tak yah citer lahh... dan aku lehh rasakan penyakit lama ku macam nak menyerang.... :(


amik kau... kalau penyakit lama aku mai... mahu aku macam kat atas ni... atau pun aku memerlukan another things yang sememangnya aku tak suka pakai..... so mintak mintak lahh tak sampai ke tahap itu....

ini kalau kesihatan aku berlanjutan esok ni... mahu aku kena gi checkup esok.... ialahh buat masa ni pun aku just pekena ubat stock lama jer... maybe sebab tu yang tak mujarab kot....

ntahlahkan... hope nothing bad happen..... kay.... ;)

TakSangkaYer...:-t
.

2 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

ala ciannye en. kematz nih...:( BTW get well soon ya.....jgn le mkn ubt stock lama weh....g jmp doc. mnt ubat baru....

KeMatZ berkata...

esok if tiada perubahan aku gi checkup kot.... :(

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin