Khamis, 9 Disember 2010

keputusannyer ......

.
apakah entry aku kali ni.... tak pasal pasal keputusannya..... keputusan apanya enKematz oiiii... :-?

wokkeh... if kalian memang follow blog aku lahh kan... (ada ke yang follow... perasan sehhh... blog hampeh ada hati mau orang pollow... choiii :P) mesti kalian ada baca entry pasal... audition Chang Kala OK.... kan... hehehhe ;))

so... time tu duk tengah buat kerja.. tup tup ada poppup new mail coming... aku perhatikan dari tajuk keputusan Karaoke... dammed.... dalam hati dah kata masak kalau ada nama aku... hahahahha (berangan...)

so... bila dibuka email tersebut.... syukur... namaku tak tersenarai.... hahahah ;)) so aku lehh ke dinner dengan hati tenang and makan ikut suka aku... dahlah dinner nanti dorang set Chinese set... korang paham paham lahh kan Chinese set cam ner kan... if korang perform.. mau korang terlepas menu yang dihidangkan.... :P


so apa apa pun tahniah pada mereka yang terpilih... ada 4 orang nyanyi secara solo... dan satu pasangan akan berganding as duet pada malam dinner nanti.... tahniahlahh pada Joe and Azizi.... tak sangka kalian terpilih.... heheheheh masaklahh korang nanti.... =))

tapi dalam email tu... ada gak yang aku rasa bila aku baca email tersebut... aku nak kata judge yang buat pemilihan ni macam good good jer ..... hahahhaha.... siap 5 yang terpilih tu.... ada sebab kenapa mereka terpilih.... :-?

first menghiburkan.... aku rasa ada lagi yang menghiburkan.... dari yang mereka pilih tu.... tapi pada aku... maybe orang ni... ramai suka.... lagipun dia president sport club.. so pilihan ramai... maybe kot... tapi serius if menghiburkan... aku rasa ada lagi yang menghiburkan... :P

second... menghayati lagu... ni lagi tak bleh blah.... kalau ye pun nak suruh orang hayati lagu... ko nengoklahh equipment yang ko sediakan... speaker bunyi pecah.... monitor merah semacam... apakah... feel tahi kucing.... confirm orang kalau tengah feel tiba tiba melodi bunyi lain akan lari feel... =))

ntahlahh... nanti if aku comment lebih... depa kata aku sentap.... ni pun ntah ntah dah ada yang kata motip aku emo... hahaha dah lehh agak dah..... lumrah kehidupan katakan... wahhh motif aku tertiba ala ala ratip sendu.... :P

apa apa pun tahniah lahh pada mereka yang terpilih... walaupun pada aku... ada lagi mereka yang better... mean suara memang toplahh.... ohh baru aku terpikir... maybe depa tak terpilih sebab mereka ajk dinner malam tu kot... maybe.... memandai jer aku kan ;))

so gitulahh citernyer.... rasanya tak sabar gak aku nak nengok dorang perform malam dinner nanti... insyaALLAH if aku rajin... aku capture video dorang perform.. tu pun kalau makan tak terhidanglah kan... hahahah :))

so as usual stayTuned for next entry nanti ok... ;)

TakSangkaYer..:-t
.

2 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

oiiiittt,,,,ada senarai lain lak ke selain yg dah kua ari tuh.. :-P
BTW sore ko pn leh tahan la en kematz oii......siap angkat2 kaki, mic smp menjulang ke bumbung bagai...:-P

KeMatZ berkata...

hahahaha.....

banyaklah ko sedap... nak pecah cermin cafe dibuatnya hari tu.. tu pun kalau ko cek sure dah ada retak... :P

mana ada senarai lain.. 5 orang tu... lahh terpilih... kalau ada sure aku vote si Zuraimi.... serius dia lagi menghiburkan... :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin