Selasa, 7 Disember 2010

audition chang kala ok .....

.
continue memblogkan diri.... kali ni nak citer pasal.... audition chang kala ok yang company aku anjurkan untuk dinner kitorang nanti... so pada perancangan awal.. nak buat sabtu lepas... tapi memandangkan sabtu tu tak jadi bekerja... so depa postpone buat audition tu isnin lepas around kul 4.30ptg.... :|

isnin tu.. actually aku tak tau why... aku still not in mood... depa tanya aku nak nyanyi lagu apa pun.. aku jawab tak tau... lagi pun ajk dinner ni yang memandai tepek nama aku konon wakil dari IT Department.... vollehh..... tapi bila dah petang.... bila dah tiba waktunyer... finally aku just turun jer... nengok.... perhhh ramai sehh yang mai...

geng IT pun beria turun konon nak bagi support dan dan jer kan... :-? finally... malas aku nak pikir... bila nama aku tup tup kena panggil... dammed.... so... ngan slumber jer.. time tu baru aku bagi tahu.. nak nyanyi lagu apa... volleh.... :P

amik ko... skali nengok screen... merah jer.. dah naik juling aku nengok monitor tu.... hahahah.. lirik confirm aku tak hafal sangat... tapi set karaoke ni pun... cap ayam.. mana nyer clip ntah dia rembat... lirik pelik melodi pun lain jer... hantam jer... aku nyanyi ikut suka jer.... :)) kira Suratan Atau Kebetulan lahhh kalau aku diselect untuk perform time dinner.... ;))

ntahlahh kan... bila dengar depa just nak 4 orang jer... memang tak payah mimpi lahh.. confirm tak dapat.... ngan ada yang nyanyi lagu Cek Mek Molek ngan gelekan depa pun dan terbaik... ngan lagu Bossanova dorang lagi.... so... kalau nyanyi lagu sedih memang confirm gagallah.... hahahahha =))

so result aku pun tak sure lagi.... siapa top 4 yang dapat... nanti insyaALLAH kalau ada beritanya aku update... heheheheh pada team IT jangan mengharap yer... saingan sangat hebat... xpecially dari team HR... Account dan Sale & Marketing department (kroni.... :P)

ntahlahhh kan..... tunnngggguuuuu jelahhhhh nanti... ye... so as usual.... stayTuned for next entry dari aku nanti yek.... ;)

TakSangkaYer...:-t
.

2 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

ooiiitt...sjak bl lak team SM kroni gak nih,,,, n apasal muka aku xde nih...:-P

KeMatZ berkata...

bukan SM one of ajk ke... hahahha

gambar ko setakat merembes memang tak ada kaitan ngan tajuk n3 ni... hahahahha :p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin