Jumaat, 17 Disember 2010

dinner time .......

.
hemmmm ok.... continue memblogkan diri.... malam ni AntaraBandar akan buat dinner.... perhhh... tema tak bleh blah..... RETRO... giler ahhhh.... so now semua orang dalam mood dinner... sana sini duk citer baju apa ko pakai.... color apa..... artist mana akan dijemput..... dan macam macam lagi lahhh..... :)

ok malam ni akan berlangsung dinner ni..... aku... hahaha aku seperti biasalahh... since belajar kalau time dinner... memang tak pernah nak ikut tema yang diberikan.... selalu ajhe aku akan langgar.... niat di hati... nak pakai batik or baju melayu.... :P tapi boleh plak... dorang awal awal dah kluar memo kata tak lehh... gilerrrr hazaabbbbbb.....=))

so aku just decide pakai jerlahh apa yang aku nak.... heheheh janji tak ada dalam pakaian yang depa larang tu... hahahha.... purpose aku mai pun... just nak makan makan.... happy happy snap snap gambar jer..... heheheheheh :)

tapi dalam masa yang sama ada gak terpendam di sudut hati nak menang grand prize lucky draw tu.... heheheheh kalau tak dapat TV plasma 42" tu dapat dapur 4 tungku tu pun jadilahh.... peti ais ke... wakakkakakak.... :P

oklahhh nanti apa apa aku sharing citer pasal dinner ni yek.... menarik ke... hambar ke.... ok.... so stayTuned for next entry nanti..... ;)

TakSangkaYer...:-t
.

1 ulasan:

LaYar_LaRa berkata...

motip ko nak dapur 4 tungku..???? megi pun aci redah main rendam... brangan nak dapur 4 tunggu :-p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin