Isnin, 5 Mei 2008

Biar Gambar Berbicara.....

.
hemmm apakah pelik thread aku kali ni... hemmm bukan apa aku sajhe ajhe nak share kan beberapa keping gambar yang aku suka nengok tak tau kenapa... pica ni aku snap guna camera aku yang tak berapa canggih tu... and buat pengetahuan.. aku tak ada edit apa apa ok... this original dari camera... hehehehhe tak ada apa pun yang menarik... just wanna share tu uols yang selalu mai jenguk block aku yang hampeh ni... hehehhe layan....


- Jesselton Point -

- Pemandangan dari Jesselton Point -

- Serpihan karang di pesisiran pantai Pulau Manukan -

- Keindahan Dari Pulau Manukan -

- Another view Dari Pulau Manukan -

- View Dari Apartment Marina Court Town KK -

- Another view Dari Apartment Marina Court -

- Menara Yayasan Sabah -

- Masjid Terapung Kota Kinabalu -

- Bandar Kota Kinabalu -

- Another view of Town KK -

- Muzium Sabah -

- Salah Satu Bentuk Rumah Suku Kaum Di Sabah -

- Another one Rumah Suku kaum Di Sabah -

- Gunung Kinabalu -

- Gunung Kinabalu -

- Refflesia -

- Refflesia yang dah Expired -

- Anak sungai menuju ke tempat adanya Refflesia -

- Burung Tiong (ye ke) but can speak bah... -

- Kehijaun muka bumi... view dari Kinabalu National Park -

- Ni Katanya berada di Toilet at Medan Selera Sutera Harbour -

- Tugu Peringatan Double Six -
Tempat Terhempasnya Pesawat yang Membawa beberapa
Menteri Sabah pada 6 June 1976
more details click here


hemmm sempat lagi aku duk cerita sejarah and give info pasal tugu peringatan ni... hehehehhe so gitu lahh ye... adios..

TakSangkaYe.
.

4 ulasan:

hudd berkata...

best nyer g bercuti ke sabah bah..
wahh!

Kos Serani berkata...

Adus...rasa rindu menggamit bila tengok dan baca perihal Sabah ni...X sabar nak tunggu hujung bulan ni pegi balek sabah,,,,

sukahati berkata...

pehhhh...biar gbr berbicara....sungguh sastera!!!!

KeMatZ berkata...

hudd.... thanx sebab mai jenguk sini.... layan.....

kos.... heheheh tak apa nanti sampai masanya hehehhehe


sue... biasalahh sajhe ajhe buat thread ala ala sastera gitu tu.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin