Rabu, 7 Mei 2008

Aku Di Istana Budaya

.
heheheheh actually aku malas nak tulis pasal citer aku layan AF kat istana budaya sabtu lepas coz dah lambat... tapi oleh kerana malam ni aku agak sengal... so no idea nak buat apa.... tu yang duk nengok gambar... then add blog address aku then apa lagi... memblogkan diri lahh....

aku ke sana pada awal plan sorang ajhe... tapi tiba tiba si kunyeet offer another 2 ticket... dia suruh ajak ika.. then dah ada dua aku suruh ajak adik dia skali... hemmmm so gerak lahh aku bertiga... aku plak tak pernah ke IB... ialahh nak buat apa ke sana.. layan teater... ticket mahal tu..... heheh

sampai kul 6.30 coz budak budak redah kata nak berkumpul awal.. so lepak lepak minum dulu.... so semua dah ada gerak ke lobi... then nengok semua dah penuh... budak budak redah boleh plak kenakan tema... hitam putih... hehehehe...


so konsert start... aku malas nak ulas panjang lebar pasal konsert rasanya korang semua mesti dah baca kat blog blog lain yang jadi pengkritik tambahan.. hehehehhe cuma apa aku nak cakap... malam tu.. performance pelajar perempuan ajhe best.... hilang suara aku jerit tanda sokongan...


settle aje... semua tau kan siapa kluar... ehehehhe dah lah dia pakai baju lain time nyanyi lagu menuju puncak.. macam tau tau ajhe dia akan kluar.... hehehehhehe


so kat luar... berkumpul bagai... sempat bergambar... hehehhe citer pasal gambar sempat lahh gak kitorang bergambar ngan Yanie Mentor.. wow... lama tak nampak minah ni.. mana menghilang sejak berumah tangga... hehehehhehe.....


selain tu kitorang gak sempat gak jumpa Cikgu Fatimah... hehehehhe duk borak borak tanya pasal Nadia dalam akademi macam mana... sempat kim salam.. tapi tak tau lahh dapatke Cikgu sampaikan... almaklumlahh akademi fantasia lahhh namanye... hemm aku plak first time nengok husband Cikgu Fatimah ni... rupanya Arabian Look.. no wonder lahhh anak anak dia chomel...

nak nak Sharifah Amani... suka nye aku nengok minah tu.... bila lahh aku nak jumpa dia live... dulu jumpa live... terkaku tak tau nak buat apa... time kat kedai cd kat one utama.... ops tutup citer tu.. so kitorang sempat bergambar ramai ramai... ngan Cikgu Fatimah and Husband nye.... hehehhe....



hemmmm after that... planning awal... ingat nak balik dah.. maklumlah aku nye penat balik dari sabah still tak hilang ok... tapi tiba tiba budak budak ni ajak lepak... kat jalan Yap Kwan Seng... kat mana ye... hemmmmm kat sini..... Old Town White Cofffee



settle makan bagai semua... kitorang pun beredar.... hehehehhe gitulahhh kekdahnya.... hemmm seronok gak berkumpul ramai ramai... hehehhe dapat gak aku menambah kenalan... hehehhehe.... so nanti ada citer aku continue memblog ok... so layanz...

TakSangkaYe..
.

6 ulasan:

sukahati berkata...

aku nmpk ko!

KeMatZ berkata...

sue... ye ke... tu lahhh kali kantoi ok... normally orang tak perasan.. coz aku bertopi... kat IB takkan aku nak bertopi kan... penuh gak inbox msg hphone aku... org sms....

sukahati berkata...

cehh....bajet glemer :p

hudd berkata...

nak gambar!

KeMatZ berkata...

hahahha.... well.. sue macam ko tak kenal aku... wakakka berangan....

KeMatZ berkata...

hudd.... gambar... gambar mana... heheheh nanti aku send... apakah email ko....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin